Nieuws van deze week
Welkom!
Nieuws van deze week
Start
Start
Herplaatsing
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Nieuws van deze week

Nieuws van deze week

Vorige

1 juli 2016

Emma


Een nieuwe vaste bewoonster in de opvang: Emma! Dit lieve meisje is al 6 jaar oud en is onlangs gebracht omdat haar maatje overleden was. Ze was hierna niet erg vrolijk meer en omdat haar eigenaren geen nieuwe cavia's meer wilden besloten ze om haar naar de opvang te brengen. Dat heeft Emma goed gedaan, want inmiddels ligt ze heerlijk met de andere vaste bewoners in de kooi. Wegens haar leeftijd blijft ze hier wonen, maar hopelijk kan ze hier nog een aantal jaartjes genieten van cavia-gezelschap.

8 juli 2016

Karel en Kasper geplaatst!


Sommige cavia's hebben het geluk dat ze al heel snel een nieuw baasje gevonden hebben.

Karel en Kasper horen daar ook bij. Ze zijn ongewenst gevonden in een doos en via de dierenambulance naar het asiel gebracht. Die heeft contact met ons opgenomen. Het bleken 2 hele relaxte mannen te zijn en zij hadden het geluk dat er binnen een week al iemand was die ze een heel fijn huis wilde bieden!

1 juli 2016

Zorro en Zip


Zip en Zorro zijn twee broertjes van ongeveer 2 jaar oud die afgestaan zijn wegens ernstige allergieen.

Ze zijn erg open van karakter en samen echt de beste vriendjes.

Nog mooier: ze zijn al gereserveerd!

8 juli

Gaby en Guus


Dit leuke duo is wegens allergieen naar de opvang gebracht. Ze zijn allebei ongeveer een jaar oud. Gaby (choco-creme-wit) heeft 2 nestjes gekregen van Guus, waarna Guus gecastreerd is.

Het zijn vriendelijke diertjes met een open karakter. Uiteraard mogen ze alleen samen verhuizen, ze kunnen natuurlijk ook bij een bestaand damesgroepje geplaatst worden.

12 juli 2016

Mini bevallen!


Vandaag is Mini op een leeftijd van nog geen 4 maanden bevallen van een knappe tweeling. Het zijn 2 zeugjes, ze zijn mooi op gewicht en maken het goed.

We zijn blij dat het er maar 2 zijn, waarschijnlijk heeft ze daar niet zo'n moeite mee om groot te brengen (gezien haar veel te jonge leeftijd).

Zowel Mini als de kleintjes zijn al gereserveerd.

20 juli 2016

Saartje en Otje


Saartje en Otje zijn nog maar jong (2 en 4 maanden), maar hebben al 2 eigenaren gehad. Wegens tijdgebrek zijn ze afgestaan. Het zijn 2 hele vrolijke tantes die staan te springen (letterlijk ;) ) om naar een nieuw baasje te mogen.

20 juli 2016

Wolleke en Charles


Charles is enige tijd geleden wegens tijdgebrek gebracht en is heel zachtaardig van karakter. Wolleke kregen we met 4 weken binnen, hij was afkomstig uit een ongepland nestje. Ze hadden meteen een goede klik en nog mooier: ze zijn ook al gereserveerd!

19 juli 2016

Kiara, Daisy en Sandy


Deze 3 knappe en lieve dames zijn gebracht wegens een verhuizing. Kiara (langharig) heeft iets minder klik met de andere 2 meiden en is daarom los van hen te plaatsen bij een ander zeugje of gecastreerd beertje. Alle dames zijn ongeveer 2 jaar oud en in goede gezondheid.

15 juli 2016

Franky en Freek


Franky en Freek zijn los van elkaar gebracht omdat hun maatje overleden was. Omdat ze beide al op leeftijd waren was castreren geen optie. En bij oudere beertjes gaat het soms gewoon probleemloos als je ze probeert te koppelen.

Gelukkig was dat bij deze heren ook het geval: het was meteen dikke mik!

Ze zijn enkele dagen later geplaatst bij een gezin wat ze graag een tweede kans wilde geven.

12 juli 2016

Lady en Lulu geplaatst!

  

Volgende