• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • –14 OKTOBER CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  Zaterdag 23 september 14.00-16.00: workshop hondenspeelgoed en -puzzels maken
  zaterdag 28 oktober 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 28 oktober 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -HALLOWEEN-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Lucy en Lilly

Deze twee knappe en lieve zusjes van 2 jaar oud zijn naar de opvang gebracht omdat hun bazinnetje ging verhuizen en huisdieren daar niet welkom waren.
Ze zijn altijd prima verzorgd en mogen samen verhuizen of samen bij een bestaand groepje dames geplaatst worden. Ze zijn redelijk tam en voor zover bekend in goede gezondheid.

2 reacties:

 1. Mieke van Engelen

  Hallo onze cavia een beertje is gisteren overleden . En nu is haar vriendje alleen . We weten niet hoe oud hij is . Ik denk zeker 567 jaar . Ze moet een nieuw vriendje hebben . Daarom aan jullie een vraagje kunnen jullie ons helpen . Wij hebben al meer als 10 cavia s . Misschien kunnen we een paartje ruilen met 2 beertjes die al bij elkaar zitten .en aan elkaar gewend zijn . Of een nieuw vriendje . Ze zijn buiten in een mooie kooi . En lopen gewoon op de plaats

  • Dag Mieke, ik heb momenteel geen gecastreerde beertjes om je zeugje te vergezellen en helaas zijn alle zeugjes al gereserveerd. Bedoel je dat je je zeugje zou willen ruilen tegen een paartje beertjes of dat je een paartje beertjes naar de opvang wilt brengen? Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *