• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Lucy en Lilly

Deze twee knappe en lieve zusjes van 2 jaar oud zijn naar de opvang gebracht omdat hun bazinnetje ging verhuizen en huisdieren daar niet welkom waren.
Ze zijn altijd prima verzorgd en mogen samen verhuizen of samen bij een bestaand groepje dames geplaatst worden. Ze zijn redelijk tam en voor zover bekend in goede gezondheid.

2 reacties:

 1. Mieke van Engelen

  Hallo onze cavia een beertje is gisteren overleden . En nu is haar vriendje alleen . We weten niet hoe oud hij is . Ik denk zeker 567 jaar . Ze moet een nieuw vriendje hebben . Daarom aan jullie een vraagje kunnen jullie ons helpen . Wij hebben al meer als 10 cavia s . Misschien kunnen we een paartje ruilen met 2 beertjes die al bij elkaar zitten .en aan elkaar gewend zijn . Of een nieuw vriendje . Ze zijn buiten in een mooie kooi . En lopen gewoon op de plaats

  • Dag Mieke, ik heb momenteel geen gecastreerde beertjes om je zeugje te vergezellen en helaas zijn alle zeugjes al gereserveerd. Bedoel je dat je je zeugje zou willen ruilen tegen een paartje beertjes of dat je een paartje beertjes naar de opvang wilt brengen? Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/