• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 29 augustus: workshop Het fenomeen dat cavia heet

  Zaterdag 5 september: workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

  Zaterdag 12 september: workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Snow en Rex

Dit zijn Snow en Rex, twee beertjes met ieder hun eigen verhaal. 

Rex (borstel) is een vrolijk kereltje van ongeveer 1,5 jaar oud dat met een andere beer gebracht was. Helaas werd hij compleet ondergesneeuwd en lichtelijk geterroriseerd door hem, waardoor we zijn maatje hebben laten castreren. Omdat Rex in aanleg niet zo’n moeilijke is hoopten we hem niet lang daarna te kunnen koppelen aan een ander volwassen beertje.

Snow (gladhaar) is ruim 2,5 jaar oud en gebracht met zijn maatje omdat de gezinssituatie het niet meer toeliet om goed voor de cavia’s te zorgen. Helaas is zijn maatje na enkele weken bij ons overleden en zat Snow dus alleen.

We hebben ze goed kunnen koppelen. Er is even onrust geweest, maar Snow accepteerde dat Rex de baas zou zijn en sindsdien dulden ze elkaar goed in hun hok. Wel hebben ze wat meer ruimte nodig dan normaal om echt hun eigen plekje op te kunnen zoeken als ze daar behoefte aan hebben.

Verder zijn beide mannen nieuwsgierig in de kooi, ze komen graag eten uit je handen halen en zijn ook niet overdreven angstig. Wie geeft dit grappige duo een nieuwe kans? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/