• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Feike bevallen van 3 kleintjes

Zaterdag is Feike bevallen van een superlieve drieling! Ze doen het allemaal supergoed! 
Mag ik jullie voorstellen aan:
– Bentley: zwart-buff-wit gladhaar beertje
– Bobke: rood-wit gladhaar beertje
– Bindi: rood-wit rex zeugje
De beertjes mogen samen verhuizen of naar een volwassen beertje. Bindi mag met Feike verhuizen of naar een of meerdere andere zeugjes (of een castraat). 
Ze mogen rond 1 september verhuizen.

Bobke
Bentley
Bindi

3 reacties:

 1. Hallo,

  Wij zijn op zoek naar 2 jonge beertjes cavia’s. Bobke en Bentley passen daar heel goed bij. We komen graag na onze vakantie naar deze boefjes kijken. We zijn in week van 21 augustus weer terug van vakantie. Lukt het die week?

  • Hallo Fleur, ze zijn beide waarschijnlijk al gereserveerd, maar er zijn vandaag nog 4 beertjes geboren van Fae en Fida. Misschien is dat een optie? Misschien is het makkelijker om even een e-mailtje te sturen, dan kunnen we een afspraak maken (info@caviaplein.nl)

 2. Hallo,

  Wij zijn op zoek naar 2 beertjes cavia’s. Bobke en Bentley passen heel goed. We komen ze graag na onze vakantie bewonderen. We zijn in de week van 21 augustus weer terug van vakantie. Komt het die week uit?

  Groetjes
  Hanneke en Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/