• — Animals leave pawprints on our hearts —

  • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Zaterdag 18 mei 14.30-16.30/17.00 Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

    Zaterdag 29 juni 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

Een caviagezinnetje…

Vandaag zijn er een moeder, vader en 3 babies van 3 weken oud naar de opvang gebracht. Ze zaten op stro en hadden alleen maar een bakje gemengd voer in de kooi staan. 
Toen we eten in de kooi legden vielen ze erop aan alsof ze al weken niet gegeten hadden. Ze hebben een lading verse groente, extra lekker hooi, groene haver, goed caviavoer van enJOY en muesli gekregen. Hopelijk gaan ze hierop snel verbeteren. 
De ouders zien er aardig uit (al is moeders nogal mager), maar de babies zijn helaas een ander verhaal. Ze hebben diarree, zijn mager en zitten niet goed in hun vacht. Eén van de kleintjes trekt raar met zijn achterpootje en een ander kleintje is zo zwak dat ik me afvraag of hij het uberhaupt gaat redden. 
We gaan natuurlijk ons best doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/