• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Loekie en Louis

Dit superknappe en leuke duo is gebracht omdat er niet voldoende tijd voor was. Ze zijn nog geen jaar oud en kunnen prima met elkaar overweg. Nog leuker: ze fluiten erop los als ze ook maar denken dat er eten aan komt 😉 verder zijn deze heren niet heel bang, eigenlijk best wel relax zelfs.
Toen ze gebracht werden zagen we dat ze behoorlijk wat gewend moeten zijn, want het vrij jonge kind wat erbij was hing in hun kooi te graaien en probeerde dat ook bij andere kooien in de opvang te doen. We weten natuurlijk niet of dat thuis ook zo geweest is, maar heel prettig zag het er niet uit voor de cavia’s. Loekie en Louis hadden echt even ruime week nodig om te wennen. Ze waren behoorlijk schrikachtig en onzeker.
We zoeken daarom ook een plekje voor deze mannen waar ze op hun gemak kunnen wennen en waar ze vooral lekker zichzelf mogen zijn. (Kleine) kinderen zullen geen probleem voor ze zijn, mits er respectvol en met geduld met ze omgegaan wordt (maar dat geldt natuurlijk voor elk huisdier).

2 reacties:

  1. Hallo, ik heb interesse in dit duo. en kom graag eens langs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *