• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Loekie en Louis

Dit superknappe en leuke duo is gebracht omdat er niet voldoende tijd voor was. Ze zijn nog geen jaar oud en kunnen prima met elkaar overweg. Nog leuker: ze fluiten erop los als ze ook maar denken dat er eten aan komt 😉 verder zijn deze heren niet heel bang, eigenlijk best wel relax zelfs.
Toen ze gebracht werden zagen we dat ze behoorlijk wat gewend moeten zijn, want het vrij jonge kind wat erbij was hing in hun kooi te graaien en probeerde dat ook bij andere kooien in de opvang te doen. We weten natuurlijk niet of dat thuis ook zo geweest is, maar heel prettig zag het er niet uit voor de cavia’s. Loekie en Louis hadden echt even ruime week nodig om te wennen. Ze waren behoorlijk schrikachtig en onzeker.
We zoeken daarom ook een plekje voor deze mannen waar ze op hun gemak kunnen wennen en waar ze vooral lekker zichzelf mogen zijn. (Kleine) kinderen zullen geen probleem voor ze zijn, mits er respectvol en met geduld met ze omgegaan wordt (maar dat geldt natuurlijk voor elk huisdier).

2 reacties:

 1. Hallo, ik heb interesse in dit duo. en kom graag eens langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/