• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Puk en Punkie

Deze twee meiden zijn gebracht omdat ze niet snel genoeg tam zouden worden, hun nieuwe baasje had borderline en gaf eerlijk aan dat zij het geduld ook niet had om ze tam te maken. Ze heeft ze slechts enkele dagen in huis gehad, maar omdat ze bij de fokker naar eigen zeggen niet binnen mocht kijken hoe de cavia’s gehuisvest nemen we het zekere voor het onzekere, want we weten dan ook niet of er beertjes bij gezeten hebben. De kleine Puk (creme sheltie) is al ondergebracht bij iemand met ervaring met cavia’s en een heel geschikt vriendinnetje, Punkie willen we voorlopig in de opvang houden, ook omdat ze slecht in haar vacht zit. De reden dat we dit stel los van elkaar halen (dat doen we in de regel niet is omdat ze helemaal geen klikt met elkaar hebben en omdat we zo’n jong beestje als Puk graag in een huiselijke omgeving willen laten opgroeien. We hebben al vernomen dat Puk helemaal in haar element is bij haar nieuwe huisje, Punkie kan het in de opvang erg goed vinden met hokgenootjes Tosca en Dotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/