• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Puk en Punkie

Deze twee meiden zijn gebracht omdat ze niet snel genoeg tam zouden worden, hun nieuwe baasje had borderline en gaf eerlijk aan dat zij het geduld ook niet had om ze tam te maken. Ze heeft ze slechts enkele dagen in huis gehad, maar omdat ze bij de fokker naar eigen zeggen niet binnen mocht kijken hoe de cavia’s gehuisvest nemen we het zekere voor het onzekere, want we weten dan ook niet of er beertjes bij gezeten hebben. De kleine Puk (creme sheltie) is al ondergebracht bij iemand met ervaring met cavia’s en een heel geschikt vriendinnetje, Punkie willen we voorlopig in de opvang houden, ook omdat ze slecht in haar vacht zit. De reden dat we dit stel los van elkaar halen (dat doen we in de regel niet is omdat ze helemaal geen klikt met elkaar hebben en omdat we zo’n jong beestje als Puk graag in een huiselijke omgeving willen laten opgroeien. We hebben al vernomen dat Puk helemaal in haar element is bij haar nieuwe huisje, Punkie kan het in de opvang erg goed vinden met hokgenootjes Tosca en Dotje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *