• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Fritzke…

Arme Fritzke. 

Eind augustus is hij gedumpt in de vogelkist van het vogelasiel. Met twee enorme bumblefoot en ingegroeide teennagels. Zijn voetjes waren waarschijnlijk al een hele tijd ontstoken. Zo lang dat we alleen hoopten dat het nog goed zou komen. 

We hebben Fritzke 3 maanden lang extra verzorgd. Hij heeft in een gastgezin gezeten zodat hij niets tekort kwam en extra goed in de gaten gehouden kon worden. 

Zijn voetjes werden niet beter. Nee. Het werd alleen maar erger. Fritzke klaagde niet, integendeel. Hij vond alles goed en was altijd lief en vrolijk. En eten kon hij als de beste. 

Deze week vonden we het genoeg voor hem. Genoeg pijn aan zijn voetjes en geen uitzicht dat hij nog beter zou worden. We hadden deze lieverd zo graag een vriendje en een zorgzaam baasje gegund zoals alle andere cavia’s. Maar helaas was het niet eerlijk.

Fritzke heeft nu geen pijn meer.

2 reacties:

  1. Arme Fritz! Maar gelukkig heeft hij nu geen pijn meer, zoals jullie zeiden. Ik hoop dat hij in de cavia hemel terechtkomt met zijn lieve snoet. Fijn om te horen dat hij altijd nog goed van zijn eten heeft genoten. Veel sterkte met dit kleine, doch grote verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *