• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Teun en Pepijn

Nou, daar zitten ze dan. 4 jaar oud en de dochter deed er niet genoeg meer mee. Het zijn geen onbekenden voor ons, want ze zijn enkele keren bij ons in de vakantie-opvang geweest. Daarom hadden we dit ook niet echt verwacht. 
Beide hebben veel te lange nagels die rondgegroeid zijn. Dat kunnen we gelukkig makkelijk verhelpen. Maar helaas blijkt Pepijn (bruin) een snotneus te hebben en, je kan er niet omheen kijken, hij heeft een enorm gezwel bij zijn keel. Zijn oude eigenaren zijn hiervoor wel naar de dierenarts geweest, maar hebben er niets meer aan laten doen. Daarom gaan wij binnenkort nog maar eens naar de dierenarts, want zo kan je een diertje niet rond laten lopen. Of het nog te verhelpen is, is maar de vraag, dat gaan we zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *