• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Teun en Pepijn

Nou, daar zitten ze dan. 4 jaar oud en de dochter deed er niet genoeg meer mee. Het zijn geen onbekenden voor ons, want ze zijn enkele keren bij ons in de vakantie-opvang geweest. Daarom hadden we dit ook niet echt verwacht. 
Beide hebben veel te lange nagels die rondgegroeid zijn. Dat kunnen we gelukkig makkelijk verhelpen. Maar helaas blijkt Pepijn (bruin) een snotneus te hebben en, je kan er niet omheen kijken, hij heeft een enorm gezwel bij zijn keel. Zijn oude eigenaren zijn hiervoor wel naar de dierenarts geweest, maar hebben er niets meer aan laten doen. Daarom gaan wij binnenkort nog maar eens naar de dierenarts, want zo kan je een diertje niet rond laten lopen. Of het nog te verhelpen is, is maar de vraag, dat gaan we zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/