• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan ūüôā

  Zaterdag 4 juli: workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

  Zaterdag 11 juli: workshop Het fenomeen dat cavia heet

  Meer info

Update Pepijn, Teun en… Tedje

Update
Afgelopen week zijn we met Pepijn naar de dierenarts geweest. Het gezwel bleek een joekel van en abces te zijn dat afkomstig was uit zijn kaak. Daardoor had hij een grotere kans op tandproblemen. Omdat het abces zo groot was zou een behandeling heel intensief en stressvol worden voor Pepijn en het vooruitzicht op volledige genezing maar heel klein. Dat wilden we hem niet aandoen en daarom hebben we Pepijn in laten slapen. 
En toen zat Teun alleen. Dat vond hij vreselijk. Zijn broertje had altijd bij hem gezeten en nu zat hij daar stil in een hoekje van zijn kooi. Tedje zat ook alleen en is net zo oud. En omdat het allebei van de goedzakjes zijn hebben we ze eens aan elkaar voorgesteld. 
Nou, dat was voor hen een lotje uit te loterij! Ze hebben niet een keer lelijk naar elkaar gedaan en zitten gewoon gemoedelijk bij elkaar te eten. Ofwel: Teun en Tedje hebben een vriendje 
Wegens hun leeftijd, Tedjes verstopte anaalzak en het toch wel moeilijke haar van Teun blijft dit duo in de opvang wonen. 
Ben je eens in de opvang? Kom ze dan gerust eens hallo zeggen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/