• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Lustrum!!!

Er is er een jarig hoera hoera….. Deze week bestaat de opvang 5 jaar!!
5 jaar waarin we zo’n 1000 cavia’s geholpen hebben aan een nieuw liefdevol onderkomen. We hebben verschillende behoorlijk heftige gevallen meegemaakt, zoals cavia’s die ernstig verwaarloosd, hartstikke ziek of doodsbang waren, maar altijd wogen de mooie momenten daar dik tegenop. 
Iedereen die ons kent weet dat onze opvang niet groot en eigendom van onszelf is. En dat brengt elke dag de verantwoordelijkheid voor al die cavia’s met zich mee. We gaan niet vaak of lang op vakantie, want zoek maar eens iemand die een paar weken lang tijd vrijmaakt en zin heeft om al die beestjes te verzorgen. En daar wil je niet zomaar iemand mee lastigvallen. Ik werk minder om de opvang draaiende te houden en ben daar toch al snel een uurtje of 20-30 per week mee zoet bovenop de gezinsperikelen, mijn werk en de honden. En als er veel afspraken gepland staan nog wel langer. De opvang hoort erbij, elke dag, het hele jaar. 
De opvang kost geld: voer, dierenartskosten, de huur van het pand, … een deel van die kosten betaal ik zelf, want wij krijgen geen subsidie. En om hierin tegemoet te komen verkopen we voeding onder de naam Beestenplein. We zijn iedereen dankbaar die bij ons bestelt en zo bijdraagt aan het voortbestaan van de opvang. Daarnaast zijn we druk bezig met het uitbreiden van het geven van voorlichting over cavia’s en andere huisdieren om hun welzijn te vergroten. Hopelijk kunnen we zo uitgroeien tot een soort welzijnscentrum voor huisdieren. 
Ik wil iedereen heel erg bedanken die het mogelijk gemaakt heeft om de opvang te laten bestaan, iedereen die helpt of geholpen heeft: familie, vrienden, geweldige vrijwilligers en stagiaires, natuurlijk iedereen die deze diertjes een nieuwe start heeft gegeven door cavia’s te adopteren en iedereen die de opvang een warm hart toedraagt. 
Ik kan alleen maar zeggen: op naar de volgende 5 jaar! 
Zaterdag 20 januari willen we dit vieren met een open dag! Van 10.00 tot 14.00 is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen, een kopje koffie of thee te komen drinken, de cavia’s te verwennen en om wat lekkers voor je eigen huisdieren mee te nemen. 
Laat vooral ook even weten of je zin hebt om te komen, dan weten we hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/