• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Nemo

Daar zit je dan in je veel te kleine aquariumbakje. Dag in dag uit komen er mensen langslopen. De meesten zullen je niet eens zien zitten, soms zal er een hoofd voor het glas verschijnen en naar je wijzen. Maar blijkbaar was je voor niemand interessant genoeg. Wat zal het SAAI geweest zijn in je glazen bakje. Je hebt vast vele cavia’s zien komen een gaan. Cavia’s die jonger waren, of leuker. Want ja, wie kiest er nou voor een grote cavia als je ook zo’n kleine baby kan nemen? Je kreeg vast je eten en op tijd een schone kooi. Maar verder dan je glazen bakje kwam je niet. 
De winkel waar je zat heeft zo’n geweldige slogan: “de beste vriend van je dier”. Ironisch. 
Gelukkig kwam er toen iemand de konijnenopvang. En gelukkig was er een medewerker daar de je iets beters gunde. En zo kwam je bij ons. 
Een jaar had je in je glazen bakje gewoond. Wij snappen niet waarom niemand je wilde, want wat ben je een ontzettend knap ventje! Je bent alleen zo verlegen, want in je korte leven heb je nog maar zo weinig gezien. Daar gaan we aan werken. 
En dan gaan we een vriendje en een baasje voor je zoeken, zodat ook jij een prachtig plekje vindt waar mensen jou wel zien staan. Nee nog beter: bij mensen die elke dag blij zijn dat je deel van hun gezin uit mag maken.
Welkom Nemo, we gaan goed voor je zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *