• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Nemo

Daar zit je dan in je veel te kleine aquariumbakje. Dag in dag uit komen er mensen langslopen. De meesten zullen je niet eens zien zitten, soms zal er een hoofd voor het glas verschijnen en naar je wijzen. Maar blijkbaar was je voor niemand interessant genoeg. Wat zal het SAAI geweest zijn in je glazen bakje. Je hebt vast vele cavia’s zien komen een gaan. Cavia’s die jonger waren, of leuker. Want ja, wie kiest er nou voor een grote cavia als je ook zo’n kleine baby kan nemen? Je kreeg vast je eten en op tijd een schone kooi. Maar verder dan je glazen bakje kwam je niet. 
De winkel waar je zat heeft zo’n geweldige slogan: “de beste vriend van je dier”. Ironisch. 
Gelukkig kwam er toen iemand de konijnenopvang. En gelukkig was er een medewerker daar de je iets beters gunde. En zo kwam je bij ons. 
Een jaar had je in je glazen bakje gewoond. Wij snappen niet waarom niemand je wilde, want wat ben je een ontzettend knap ventje! Je bent alleen zo verlegen, want in je korte leven heb je nog maar zo weinig gezien. Daar gaan we aan werken. 
En dan gaan we een vriendje en een baasje voor je zoeken, zodat ook jij een prachtig plekje vindt waar mensen jou wel zien staan. Nee nog beter: bij mensen die elke dag blij zijn dat je deel van hun gezin uit mag maken.
Welkom Nemo, we gaan goed voor je zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/