• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Fluff

Waaaauw wat een knap ventje he! Dit is Fluff. Hij is via Konijnenopvang Knaller bij ons gekomen. We weten niet wat zijn achtergrond is of hoe oud hij is, maar hij lijkt redelijk op leeftijd.
Fluff is verder kei gezellig! Hij is vrolijk, nieuwsgierig en heel lief. Fluff mag verhuizen naar een babybeertje of mag, mits de karakters geschikt zijn en ze veel ruimte hebben, gekoppeld worden aan een andere oudere beer.

2 reacties:

 1. hoi anne,

  mijn dochter en ik hebben 16 december´17 dropke bij jou op mogen halen en
  zie in fluff een mogelijke match voor onze agouti woody van 3,5 wiens vriendje op
  8jarige leeftijd is heengegaan.
  woody heeft een ingerichte kooi,120 bij 60,ze mogen dagelijks in de ren vrij lopen.
  schikt het als we zaterdagochtend rond 11 uur komen kijken?
  dropke doet het geweldig hier!

  groet,ed van geel

  • Hoi Ed, ik had je al een foto van Fluff gemaild omdat ik aan je moest denken toen hij gebracht werd, die is dan niet aangekomen? Het leek me inderdaad het proberen waard! Zaterdag rond 11.00 is prima. Wil je nog even laten weten of het berichtje aangekomen is? Wellicht zit het in je spam-filter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/