• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Roosje

Dit kleine meisje heeft al een aardig avontuurtje achter de rug en ze is pas 8 weken oud. Ze is vermoedelijk van marktplaats af gekocht en cadeau gedaan aan iemand. Maar die zaten helemaal niet op een cavia te wachten en gunden Roosje een beter leven. Ze waren erg begaan, dat zeker! Ze maakten zich zorgen dat kleine Roosje amper at en alleen maar bang in een hoekje zat, dus wilden ze graag dat ze zo snel mogelijk naar de opvang kon komen. 
Eenmaal daar hebben we haar in de damesgroep geplaatst en dat bange kleine beestje wat niet wilde eten veranderde in een oogopslag in een ondernemend klein ding dat door de bak heen wandelde. Onderweg propte ze nog even een spriet hooi in haar mondje en toen liep ze nieuwsgierig verder tussen de andere cavia’s. Zo blijkt maar weer dat cavia’s echte groepsdieren zijn.
En wij zijn blij dat Roosjes tijdelijke eigenaren zo alert waren!
Omdat het niet bekend is waar Roosje vandaan komt moet ze nog even in de opvang blijven voor het geval dat ze zwanger is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *