• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Opvangperikelen #2

Het was een fijne week waarin veel dieren een nieuw baasje hebben gevonden. Heel fijn, ook omdat we nu eindelijk sinds lange tijd niet meer overvol zitten. 

Deze week zijn er twee dames gebracht. De fokker wilde haar diertjes heel graag weer terug hebben en vond het jammer dat ze naar de opvang gebracht waren zonder dat zij daarvan op de hoogte gesteld was, en daarom kwam een vriendin van haar ze vandaag ophalen, zodat ze zo snel mogelijk weer thuis waren. Nou, dat was een hele toffe vriendin! Want ze had nog twee flinke verblijven over en heeft twee lieve mannenduo’s een heel fijn huisje geboden. Daarbij zaten ook Jasper en Joepje, die al sinds juni in de opvang verbleven omdat ze behoorlijk schuw zijn. Maar die hebben nu dus een gouden mandje! En ook onder andere Zwartje en Witje en Robby en Bobby hebben een geweldig huisje getroffen. 

Nog meer moois nieuws: Fluff is op proefbezoek bij een ander ouder beertje. Hopelijk weten beide heren zich als gentleman op te stellen, zodat ze nog even van elkaars gezelschap kunnen genieten. 

Inmiddels hebben we Sterre apart gezet, want die wordt nu zo dik dat we de kleintjes heel snel verwachten. En als er dan nog zo’n 15 cavia’s om je heen rondlopen heb je niet echt de rust die je als cavia nodig hebt. We zijn benieuwd hoe lang het nog gaat duren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *