• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Opvangperikelen #2

Het was een fijne week waarin veel dieren een nieuw baasje hebben gevonden. Heel fijn, ook omdat we nu eindelijk sinds lange tijd niet meer overvol zitten. 

Deze week zijn er twee dames gebracht. De fokker wilde haar diertjes heel graag weer terug hebben en vond het jammer dat ze naar de opvang gebracht waren zonder dat zij daarvan op de hoogte gesteld was, en daarom kwam een vriendin van haar ze vandaag ophalen, zodat ze zo snel mogelijk weer thuis waren. Nou, dat was een hele toffe vriendin! Want ze had nog twee flinke verblijven over en heeft twee lieve mannenduo’s een heel fijn huisje geboden. Daarbij zaten ook Jasper en Joepje, die al sinds juni in de opvang verbleven omdat ze behoorlijk schuw zijn. Maar die hebben nu dus een gouden mandje! En ook onder andere Zwartje en Witje en Robby en Bobby hebben een geweldig huisje getroffen. 

Nog meer moois nieuws: Fluff is op proefbezoek bij een ander ouder beertje. Hopelijk weten beide heren zich als gentleman op te stellen, zodat ze nog even van elkaars gezelschap kunnen genieten. 

Inmiddels hebben we Sterre apart gezet, want die wordt nu zo dik dat we de kleintjes heel snel verwachten. En als er dan nog zo’n 15 cavia’s om je heen rondlopen heb je niet echt de rust die je als cavia nodig hebt. We zijn benieuwd hoe lang het nog gaat duren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/