• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Otje en Otto

Otje
Otto

Deze twee cavia’s zijn meegenomen door iemand die het niet langer kon aanzien dat ze bij hun huidige baasje zaten. Er waren nog meer dieren aanwezig. Helaas had hun vorige eigenaar hulp nodig om goed voor zichzelf te kunnen zorgen en de zorg voor de dieren liet dan ook te wensen over. Ze zaten in vuile kooien en het is niet duidelijk of ze de juiste voeding gehad hebben. Otje heeft hier drie jaar gewoond, Otto is er afgelopen zomer bijgekomen. Een hulp aan huis heeft ze toen meegenomen en enkele weken goed verzorgd. Otje zit momenteel in de damesgroep, Otto uiteraard in een aparte kooi, maar dat zat hij daar ook omdat ze “vochten”. Gelukkig heeft Otto’s poging om Otje te versieren dus geen kans gehad.

Otje is een wat onzeker typetje dat dan maar een grote mond opzet naar andere cavia’s, maar eenmaal gewend is ze eigenlijk gewoon heel lief. We houden Otje in de opvang om haar indien nodig te koppelen aan een zeugje of gecastreerd beertje dat plotseling alleen is komen te zitten (dus wanneer er spoed bij is).

Otto is een vrolijk en aardig nieuwsgierig ventje dat met wat extra aandacht waarschijnlijk een lekker tam beestje zal worden. Hij mag alleen verhuizen als er een babycavia bij hem komt wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *