• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Gandalf en Merlijn

Twee volwassen beertjes koppelen? Nee dat is meestal niet zo’n goed idee. Ze willen beiden even laten zien hoe stoer ze zijn en meestal leidt dat tot flinke vechtpartijen. Daarom zet ik het liefst een babybeertje bij een volwassen mannetje. 

Maar soms is het het proberen waard. Als het karakter past, kan het ook wel eens goed gaan. 

Merlijn is een heel lief kereltje van zo’n 4 jaar oud. Hij is afgestaan wegens allergieën. Daardoor kreeg hij niet voldoende aandacht en een maatje erbij was geen goede optie wegens de gezondheid van zijn baasje. 

Een dag later werd Gandalf gebracht. Gandalf is nog een stuk jonger, ongeveer 1,5 jaar oud. Hij was afgestaan omdat zijn maatje overleden was en hij erg eenzaam was in zijn eentje. 

Beide mannen waren aardig relax, Gandalf was wel wat bang maar ik denk dat het kwam door die zachte blik in zijn ogen: We gingen het proberen!

De kennismaking ging meer dan vlekkeloos: even snuffelen, even achter elkaar aan zitten en dat was het. Maar het werd nog mooier: ik verwacht niet van twee volwassen beertjes die elkaar niet kennen dat het hele dikke vriendjes worden. Leuk als het wel zo is, maar als ze elkaar gewoon accepteren en af en regelmatig contact maken vind ik het prima. Maar Gandalf en Merlijn zaten binnen een uur gezellig tegen elkaar aan onder een wilgenbruggetje….. een match made in heaven! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/