• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Gandalf en Merlijn

Twee volwassen beertjes koppelen? Nee dat is meestal niet zo’n goed idee. Ze willen beiden even laten zien hoe stoer ze zijn en meestal leidt dat tot flinke vechtpartijen. Daarom zet ik het liefst een babybeertje bij een volwassen mannetje. 

Maar soms is het het proberen waard. Als het karakter past, kan het ook wel eens goed gaan. 

Merlijn is een heel lief kereltje van zo’n 4 jaar oud. Hij is afgestaan wegens allergieën. Daardoor kreeg hij niet voldoende aandacht en een maatje erbij was geen goede optie wegens de gezondheid van zijn baasje. 

Een dag later werd Gandalf gebracht. Gandalf is nog een stuk jonger, ongeveer 1,5 jaar oud. Hij was afgestaan omdat zijn maatje overleden was en hij erg eenzaam was in zijn eentje. 

Beide mannen waren aardig relax, Gandalf was wel wat bang maar ik denk dat het kwam door die zachte blik in zijn ogen: We gingen het proberen!

De kennismaking ging meer dan vlekkeloos: even snuffelen, even achter elkaar aan zitten en dat was het. Maar het werd nog mooier: ik verwacht niet van twee volwassen beertjes die elkaar niet kennen dat het hele dikke vriendjes worden. Leuk als het wel zo is, maar als ze elkaar gewoon accepteren en af en regelmatig contact maken vind ik het prima. Maar Gandalf en Merlijn zaten binnen een uur gezellig tegen elkaar aan onder een wilgenbruggetje….. een match made in heaven! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/