• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een nieuw baasje voor Saar, Pluis en Swiffer

Saar
Swiffer en Pluis

Deze drie knappe en lieve cavia’s zijn afgelopen week gebracht. Saar was haar vriendinnetje al enige tijd geleden verloren en zat alleen. En dat is natuurlijk niks voor een cavia van slechts een paar jaar oud die nog een heel leven voor haar heeft! Omdat haar baasjes geen nieuwe cavia’s meer wilden hebben ze besloten om haar af te staan.

In diezelfde week werden Swiffer en Pluis gebracht, een lieve gezellige castraat en een schattig pluizig meisje. Ze waren afgestaan door een heftige verandering in de gezinssituatie, waardoor de zorg over de cavia’s teveel werd. 

En toen werden we gebeld of we nog een leuk stel cavia’s hadden, liefst wat tam en de leeftijd maakte niet zoveel uit. En het liefst een trio. Nu hebben we de afgelopen tijd best wel wat trio’s gehad in de opvang, maar die waren inmiddels allemaal verhuisd. Maar we konden Saar natuurlijk ook koppelen aan dit leuke duo, het was het proberen waard. En gelukkig bleek dat een prima keuze te zijn: Saar gedroeg zich heel vriendelijk en hoewel Pluis het niet zo cool vond om haar vriendje te moeten delen met dat niet-pluizige typetje werd Saar goed geaccepteerd. 

Vanmorgen kwam het gezin kijken, ze kwamen helemaal uit Arnhem voor deze schatjes! We hebben ze voorgesteld en de cavia’s gedroegen zich voorbeeldig. Hun toekomstige baasjes hadden nog heel wat vragen, dat vinden we hartstikke goed! Hoe vaak de nageltjes geknipt moesten worden, welke groente ze niet mochten, …. En daarna zijn ze verhuisd. Helemaal naar Arnhem. Heel veel plezier met jullie gouden mandje! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *