• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 17 augustus 14.30-16.30 en

  Zaterdag 7 september 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 31 augustus 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

Een nieuw baasje voor Saar, Pluis en Swiffer

Saar
Swiffer en Pluis

Deze drie knappe en lieve cavia’s zijn afgelopen week gebracht. Saar was haar vriendinnetje al enige tijd geleden verloren en zat alleen. En dat is natuurlijk niks voor een cavia van slechts een paar jaar oud die nog een heel leven voor haar heeft! Omdat haar baasjes geen nieuwe cavia’s meer wilden hebben ze besloten om haar af te staan.

In diezelfde week werden Swiffer en Pluis gebracht, een lieve gezellige castraat en een schattig pluizig meisje. Ze waren afgestaan door een heftige verandering in de gezinssituatie, waardoor de zorg over de cavia’s teveel werd. 

En toen werden we gebeld of we nog een leuk stel cavia’s hadden, liefst wat tam en de leeftijd maakte niet zoveel uit. En het liefst een trio. Nu hebben we de afgelopen tijd best wel wat trio’s gehad in de opvang, maar die waren inmiddels allemaal verhuisd. Maar we konden Saar natuurlijk ook koppelen aan dit leuke duo, het was het proberen waard. En gelukkig bleek dat een prima keuze te zijn: Saar gedroeg zich heel vriendelijk en hoewel Pluis het niet zo cool vond om haar vriendje te moeten delen met dat niet-pluizige typetje werd Saar goed geaccepteerd. 

Vanmorgen kwam het gezin kijken, ze kwamen helemaal uit Arnhem voor deze schatjes! We hebben ze voorgesteld en de cavia’s gedroegen zich voorbeeldig. Hun toekomstige baasjes hadden nog heel wat vragen, dat vinden we hartstikke goed! Hoe vaak de nageltjes geknipt moesten worden, welke groente ze niet mochten, …. En daarna zijn ze verhuisd. Helemaal naar Arnhem. Heel veel plezier met jullie gouden mandje! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/