• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 18 mei 14.30-16.30/17.00 Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 29 juni 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

Skipper en Sketch

Deze twee leuke heren zijn afgelopen zaterdagochtend naar de opvang gebracht. Ze waren vier jaar oud en allebei hun maatje onlangs verloren. En ze waren daarna helemaal niet meer zo actief als voorheen. Een kwartier na elkaar werden ze gebracht. We vonden het het proberen waard om ze te koppelen, dus hebben we de heren aan elkaar voorgesteld. Wij (eigenlijk zij) hadden geluk: het verliep probleemloos! 

Dus nu zitten Sketch en Skipper gewoon gezellig bij elkaar en hebben ze allebei weer een maatje 🙂 

ze zijn al te reserveren, maar moeten voor de zekerheid nog even een weekje of twee blijven zodat we ook zeker weten dat ze elkaar nog steeds aardig vinden. 

Wil je kennis komen maken met deze mannen? Maak gerust een afspraak!

5 reacties:

 1. Wat fijn dat Skipper een nieuw vriendje heeft. Hopelijk blijft het zo 👍🏻

 2. Hallo,

  Wij hebben op dit moment van iemand anders een cavia gehad. Daarvan is onlangs zijn broertje overleden. We merken dat er niet veel puf meer in het beestje zit en zijn daarom opzoek naar een of meerdere maatjes voor onze Pip, (beer)

  Hebben jullie op dit moment cavias zitten die een buddy zoeken? Zodat ook onze pip weer een heerlijk leventje kan gaan lijden 😍

  Mogen er zeker ook meer zijn als 1

  • Hoi hoi, beertjes gedijen meestal het beste in koppeltjes. Ik heb nog wel een vrij vriendelijk manneke zitten dat op zoek is naar een maatje, dat zouden we kunnen proberen? Stuur me maar even een mailtje (info@caviaplein.nl) dan kunnen we eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/