• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Skipper en Sketch

Deze twee leuke heren zijn afgelopen zaterdagochtend naar de opvang gebracht. Ze waren vier jaar oud en allebei hun maatje onlangs verloren. En ze waren daarna helemaal niet meer zo actief als voorheen. Een kwartier na elkaar werden ze gebracht. We vonden het het proberen waard om ze te koppelen, dus hebben we de heren aan elkaar voorgesteld. Wij (eigenlijk zij) hadden geluk: het verliep probleemloos! 

Dus nu zitten Sketch en Skipper gewoon gezellig bij elkaar en hebben ze allebei weer een maatje 🙂 

ze zijn al te reserveren, maar moeten voor de zekerheid nog even een weekje of twee blijven zodat we ook zeker weten dat ze elkaar nog steeds aardig vinden. 

Wil je kennis komen maken met deze mannen? Maak gerust een afspraak!

5 reacties:

 1. Wat fijn dat Skipper een nieuw vriendje heeft. Hopelijk blijft het zo 👍🏻

 2. Hallo,

  Wij hebben op dit moment van iemand anders een cavia gehad. Daarvan is onlangs zijn broertje overleden. We merken dat er niet veel puf meer in het beestje zit en zijn daarom opzoek naar een of meerdere maatjes voor onze Pip, (beer)

  Hebben jullie op dit moment cavias zitten die een buddy zoeken? Zodat ook onze pip weer een heerlijk leventje kan gaan lijden 😍

  Mogen er zeker ook meer zijn als 1

  • Hoi hoi, beertjes gedijen meestal het beste in koppeltjes. Ik heb nog wel een vrij vriendelijk manneke zitten dat op zoek is naar een maatje, dat zouden we kunnen proberen? Stuur me maar even een mailtje (info@caviaplein.nl) dan kunnen we eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/