• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Jake

Deze knappe spetter heet Jake. In het voorjaar werd hij overgenomen van een vriendje van een van de kinderen uit het gezin waar hij woonde, omdat er onvoldoende aandacht voor hem was. Helaas was dat bij het nieuwe gezin na een paar maanden ook aan de orde en daarom kwam Jake naar de opvang. Ze gunden hem een baasje waar hij meer aandacht zou krijgen. 

We weten niet precies hoe oud Jake is maar ik het vermoeden dat hij niet ouder is dan een jaar of twee. Jake zat alleen, dus moest hij voorzien worden van een vriendje. We gaan cavia’s immers niet alleen uitplaatsen. 

In de opvang zat ook een beertje dat bij ons op vakantie was. Zijn vriendje was onlangs overleden en zijn eigenaren hadden aangegeven dat er een volwassen beertje bij mocht als er een geschikte kandidaat aanwezig was.

Dat was het proberen wel waard natuurlijk. De introductie verliep vlekkeloos: Jake was heel enthousiast en liep brommend rondjes om het beertje heen. En die liet op zijn beurt weten dat hij niet teveel moest proberen. Jake accepteerde dat. Een week later gingen ze als duo naar huis. Hopelijk kunnen ze nog lang van elkaars gezelschap genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/