• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Jake

Deze knappe spetter heet Jake. In het voorjaar werd hij overgenomen van een vriendje van een van de kinderen uit het gezin waar hij woonde, omdat er onvoldoende aandacht voor hem was. Helaas was dat bij het nieuwe gezin na een paar maanden ook aan de orde en daarom kwam Jake naar de opvang. Ze gunden hem een baasje waar hij meer aandacht zou krijgen. 

We weten niet precies hoe oud Jake is maar ik het vermoeden dat hij niet ouder is dan een jaar of twee. Jake zat alleen, dus moest hij voorzien worden van een vriendje. We gaan cavia’s immers niet alleen uitplaatsen. 

In de opvang zat ook een beertje dat bij ons op vakantie was. Zijn vriendje was onlangs overleden en zijn eigenaren hadden aangegeven dat er een volwassen beertje bij mocht als er een geschikte kandidaat aanwezig was.

Dat was het proberen wel waard natuurlijk. De introductie verliep vlekkeloos: Jake was heel enthousiast en liep brommend rondjes om het beertje heen. En die liet op zijn beurt weten dat hij niet teveel moest proberen. Jake accepteerde dat. Een week later gingen ze als duo naar huis. Hopelijk kunnen ze nog lang van elkaars gezelschap genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *