• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 17 augustus 14.30-16.30 en

  Zaterdag 7 september 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 31 augustus 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

Fidis en Floor

Mag ik jullie voorstellen aan Fidis, een knappe rode gecastreerde kerel, en Floor, zijn zwarte vriendinnetje. Ze zijn ongeveer 2 jaar oud. Fidis en Floor zijn naar de opvang gebracht omdat de kinderen te weinig aandacht voor ze. De verzorging had grotendeels op hen neer moeten komen en die verwachting werd niet waargemaakt. Daarnaast was het moeilijk om in de vakantie oppas te vinden voor het ze. Omdat de voormalige baasjes bang waren dat ze via marktplaats verkeerd terecht zouden komen en omdat ze dit duo graag samen wilden houden zijn ze naar de opvang gebracht. 

Fidis en Floor zijn twee vriendelijke, ietwat verlegen cavia’s. Ze kunnen samen verhuizen en natuurlijk ook bij een bestaande damesgroep aansluiten. 

 

3 reacties:

 1. Angelique Piovillico

  Wat een lieve cavia’s!

  Ik ben op zoek naar een cavia duo voor mijn dochter (en mezelf). We zijn allebei nog onervaren met cavia’s maar ik heb me goed ingelezen en we zijn gek op kleine dieren. De cavia’s komen bij ons binnen te wonen en krijgen een groter hok (de standaard hokjes vind ik vaak te klein). Aan liefde niet te kort. Mijn dochter is een knuffelkont en verzorgd diertjes van anderen vaak erg goed.
  Heel graag zou ik zaterdag aanstaande komen kijken naar de cavia’s en wanneer de klik er is zou ik ze graag mee naar huis willen nemen.

  Ik hoor of dit mogelijk is. Gulle groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/