• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Hoe Fleur een Floris werd

Fleur kwam vandaag naar de opvang omdat ze vervelend was naar haar hokgenootjes en maar bleef vechten en vervelen. Het idee was om haar in de damesgroep te zetten, zodat ze kon leren dat dat soort gedrag niet werkt. Want met zo’n 15 andere cavia’s in het hok weten de meeste cavia’s wel beter dan de boel te gaan terroriseren  
Toen Fleur er eenmaal was bleek tijdens de gezondheidscontrole wat het probleem geweest was: Fleur bleek een jongetje te zijn! Het feest ging voor Floris niet door, geen damesgroep voor hem aangezien hij niet gecastreerd is. Gelukkig zat hij er allemaal niet zo mee. Hij was niet bang, maar ging eenmaal in zijn nieuwe verblijf meteen eten en rondkijken of hij de kooi uit kon. Inmiddels heeft Fleur de naam Floris gekregen. Meneer is ongeveer een jaar oud en hij heeft een pittig maar heel open karakter. We kijken nog even of we hem laten castreren of dat we er een babybeertje bij gaan zetten. Voor het koppelen aan een ander volwassen beertje is hij niet geschikt, daarvoor heeft hij “teveel karakter” (daar houd ik persoonlijk wel van  )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *