• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

2 superknappe meiden

Vrijdag werden deze twee mooie meiden naar de opvang gebracht. Ze een maandje of acht geleden waren ze als jonge dieren gekocht in een winkel omdat de kinderen graag huisdieren wilden. Aangezien huisdieren goed zijn voor de verantwoordelijkheid gingen ze mee. Helaas namen de kinderen hun verantwoordelijkheid na enige tijd niet meer en kwam de zorg op de ouders neer. Dat was niet de afspraak en zo belandden deze cavia’s bij ons, zodat ze naar een gezin konden waar wel alle zorg en aandacht was die ze nodig hadden. 

Op het moment dat ze gebracht werden was er ook een moeder bij ons die op zoek was naar twee cavia’s. Ze wilde zelf heel graag huisdieren, evenals haar kinderen. Het verhaal greep haar aan en toen deze twee knappe koppies tevoorschijn kwamen was ze op slag verliefd. Dat ze ook nog eens heel makkelijk op schoot bleven zitten en totaal niet bang waren was helemaal mooi. Vandaag zijn ze verhuisd naar hun nieuwe gezin. In dit gezin ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders, zoals het hoort. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *