• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 29 augustus: workshop Het fenomeen dat cavia heet

  Zaterdag 5 september: workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

  Zaterdag 12 september: workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen

  Meer info

2 superknappe meiden

Vrijdag werden deze twee mooie meiden naar de opvang gebracht. Ze een maandje of acht geleden waren ze als jonge dieren gekocht in een winkel omdat de kinderen graag huisdieren wilden. Aangezien huisdieren goed zijn voor de verantwoordelijkheid gingen ze mee. Helaas namen de kinderen hun verantwoordelijkheid na enige tijd niet meer en kwam de zorg op de ouders neer. Dat was niet de afspraak en zo belandden deze cavia’s bij ons, zodat ze naar een gezin konden waar wel alle zorg en aandacht was die ze nodig hadden. 

Op het moment dat ze gebracht werden was er ook een moeder bij ons die op zoek was naar twee cavia’s. Ze wilde zelf heel graag huisdieren, evenals haar kinderen. Het verhaal greep haar aan en toen deze twee knappe koppies tevoorschijn kwamen was ze op slag verliefd. Dat ze ook nog eens heel makkelijk op schoot bleven zitten en totaal niet bang waren was helemaal mooi. Vandaag zijn ze verhuisd naar hun nieuwe gezin. In dit gezin ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders, zoals het hoort. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/