• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 17 augustus 14.30-16.30 en

  Zaterdag 7 september 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 31 augustus 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

2 superknappe meiden

Vrijdag werden deze twee mooie meiden naar de opvang gebracht. Ze een maandje of acht geleden waren ze als jonge dieren gekocht in een winkel omdat de kinderen graag huisdieren wilden. Aangezien huisdieren goed zijn voor de verantwoordelijkheid gingen ze mee. Helaas namen de kinderen hun verantwoordelijkheid na enige tijd niet meer en kwam de zorg op de ouders neer. Dat was niet de afspraak en zo belandden deze cavia’s bij ons, zodat ze naar een gezin konden waar wel alle zorg en aandacht was die ze nodig hadden. 

Op het moment dat ze gebracht werden was er ook een moeder bij ons die op zoek was naar twee cavia’s. Ze wilde zelf heel graag huisdieren, evenals haar kinderen. Het verhaal greep haar aan en toen deze twee knappe koppies tevoorschijn kwamen was ze op slag verliefd. Dat ze ook nog eens heel makkelijk op schoot bleven zitten en totaal niet bang waren was helemaal mooi. Vandaag zijn ze verhuisd naar hun nieuwe gezin. In dit gezin ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders, zoals het hoort. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/