• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Jazz en Jody

Dit zijn Jazz en Jody. Het zijn twee zeer tamme en lieve meiden in blakende gezondheid, al zijn ze al 4-5 jaar oud. Ze zijn naar de opvang gebracht omdat er twee gezinnen samen gingen wonen, waarna ze samen leefden met een hond. Die hond vond de dames wel leuk speelgoed en kon na een aantal maanden nog steeds niet wennen aan de aanwezigheid van de meiden. Om ongelukken te voorkomen en de rust erin te houden voor zowel de hond als de cavia’s leek het beter om ze af te staan.

Jazz en Jody zijn erg goed verzorgd, ze blinken en zijn perfect op gewicht. Toen ze gebracht werden moesten ze even in een bak wachten terwijl hun nieuwe kooi klaargemaakt werd. Jazz vond het wel gezellig en liet zich goed aaien. Jody liep in één rechte lijn op het eten dat er lag af en ging ongestoord zitten eten. Stress van het verhuizen? Niks van te zien. 

Een baasje dat op zoek is naar twee hele tamme cavia’s heeft hier dus een geweldig stel aan en zal er heel veel voor terug krijgen. En dat ze al wat op leeftijd zijn….. Verdienen zij niet ook nog een paar prachtige jaren? 

2 reacties:

 1. Hallo Anne,

  We hebben al heel wat jaartjes cavia’s (de eerste waren boef en bandiet, ook bij jou vandaan). Helaas is een tijdje geleden één van onze beertjes overleden. We zitten nu met een zielig beertje alleen. Hij is kort geleden gecastreerd en zijn geboortedatum is 01-11-2015. Zouden deze twee dames iets voor hem zijn. We moeten dan nog wel even wachten, omdat onze Koekie nog actieve zaadcelletjes heeft. We gaan ook voor hem een grotere kooi maken met twee verdiepingen, dus ruimte genoeg. Laat maar even weten of dit een goed plan is, of dat je wellicht een andere oplossing hebt. Liever geen hele jonge cavia erbij. Koekie is een vrij rustige cavia met een heel lief karakter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/