• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Puk

Dit leuke ventje is vandaag via Dierenasiel Breda bij ons gekomen. Zijn oude baasjes hadden hem gekocht als vriendje voor hun andere cavia, maar dat liep alleen maar uit op knokpartijen. We vermoeden dat hij een maandje of 8 is. Puk is een hele gezellige kroelcavia op schoot. In de kooi vindt hij het een beetje spannend, maar wat wil je ook als je zoveel verhuist op een dag. Hij heeft wel mooi een ritje in de dierenambulance mogen maken om bij ons te komen 🙂

We gaan voor Puk op zoek naar een babyvriendje, waarmee de koppeling waarschijnlijk beter slaagt. Hij is pas dan beschikbaar, of natuurlijk wanneer iemand zelf een babyvriendje voor hem kan vinden.

4 reacties:

 1. Hoi Hoi!

  Onze Woezel, ook een maandje of 8, is op zoek naar een vriendje. Hij is rustig en ligt het liefst een hele dag in zijn huisje. Dit huisje wil hij graag delen met een vriendje. Voelt zich op zijn gemak in zijn huisje en bij sommige mensen op schoot. Hij leeft in een groep mensen en wordt lekker verwend en geaaid. Er is zoveel aandacht te geven, dat Puk meer dan welkom is. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Hoi Janneke, met een beertje van een maand of 8 zou ik er een baby van 4 weken bij zetten! Deze leeftijd is niet makkelijk om te koppelen aan een ander volwassen beertje… Groetjes Anne

 2. Hoi

  Mijn cavia’s zijn laatst overleden, ik zou graag weer nieuwe cavia’s willen want het zijn zulke schattige beestjes. Ik wil Puk wel graag maar ik heb geen vriendje voor hem. Misschien is er in jullie opvang nog een vriendje voor hem?? ( ik denk het niet want dan had dat er al wel bij gestaan, maarja) Puk is wel een liefie en het lijkt me echt een leuk beestje. Ik zou hem graag willen??. Laat maar weten of er mogelijkheden zijn, om hem te koppelen bijvoorbeeld.

  Groetjes Lene

  • Hoi hoi, Puk mag verhuizen als er een babybeertje bij komt, ik heb alleen geen babies en degenen die we verwachten zijn al gereserveerd voor anderen 🙂 wellicht kan je zelf op zoek gaan naar een baby van 4-6 weken en kunnen we ze dan koppelen? Groetjes Anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *