• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Welkom Benji!

Dit is Benji, een lieve gecastreerde beer van ongeveer 5 jaar oud. Benji’s vriendinnetje was overleden en daardoor was hij eenzaam aan het worden. Omdat zijn baasjes geen nieuwe cavia’s meer wilden en hem ook niet weg wilden laten kwijnen waren ze op zoek naar een fijne plek voor hem. Eén puntje: Benji heeft een kleine tumor op zijn wang die al een tijd geleden gestopt was met groeien. Op advies van de dierenarts hadden ze het zo gelaten zolang het niet groter werd. Een operatie op zijn leeftijd is nogal wat en misschien onnodig.
Het zoeken naar een goed opvangadres werd hierdoor alleen heel wat moeilijker. Verschillende opvangen en rusthuizen konden hem niet aannemen. Daarom hebben we Benji uiteindelijk een plekje geboden bij ons. Wegens zijn tumor is hij niet plaatsbaar. Hij blijft met wat dames om zich heen in de opvang wonen. We hopen dat de tumor niet gaat groeien en dat hij nog wat fijne jaren bij ons mag beleven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *