• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 29 augustus: workshop Het fenomeen dat cavia heet

  Zaterdag 5 september: workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

  Zaterdag 12 september: workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Pip, Pien, Roos en Tim

Pip en Pien
Roos
Tim

Gisteren kregen we deze vier cavia’s binnen wegens ruimte- en tijdgebrek:
– Tim: deze lieve, supertamme en gezellig zwarte vent is al 6-7 jaar oud! We gaan kijken of we hem aan een ander beertje kunnen koppelen. Of hij nog uitgeplaatst gaat worden weten we nog niet gezien zijn leeftijd
– Pip en Pien: moeder en dochter van 3 en 1,5 jaar oud. Ze gaan samen goed samen maar zijn nog wel wat verlegen. 
– Roos: ook 3 jaar en de zus van moeder Pip, tante van Pien. Ze is een wat pittige tante, die hopelijk over een tijdje gekoppeld kan worden aan iemand met een eenzaam zeugje of gecastreerd beertje. Ze komt al vrij snel tot rust in de damesgroep 

3 reacties:

 1. Wij zijn op zoek naar 2 lieve cavia s in de buurt van Utrecht. Ik ben zelf altijd gek op cavia s .

 2. Hallo, wij hebben zelf een gesteriliseerd vrouwtjes cavia, die is nu al 6 jaar oud, sinds 2 weken is haar maatje overleden en wij zijn opzoek naar een cavia die ook boven de 5 jaar oud is, ze is een hele lieve cavia die met elke cavia kan opschieten. Daarom vroeg ik me af of Tim nog een baasje zoekt en of hij herplaatst mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/