• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Een vriendinnetje voor Sammy: Lady White

Sammie is enige tijd geleden naar de opvang gekomen wegens allergieen. We hadden hem geprobeerd te koppelen aan een ander beertje, maar Sammy bleek een behoorlijk pittig kereltje te zijn. Met zijn 2,5 jaar konden we hem misschien nog wel laten castreren, maar eigenlijk liever ook niet.
Afgelopen week kregen we een telefoontje. Een mevrouw wilde een zeugje afstaan, omdat haar vriendje overleden was en nu zat ze daar maar een beetje te zitten. Omdat ze geen nieuwe cavia’s meer wilde was ze op zoek naar een fijne plek waar ze heen kon. Het zeugje was gesteriliseerd. Dat was heel fijn, want dat zou wel eens een hele goede oplossing kunnen zijn voor Sammy. Dan kon hij toch bij een vrouwtje zonder dat hij gecastreerd moest worden.
Sammy vond het een goed idee: zo’n dame was wel erg gezellig en hij gooide al zijn charmes in de strijd om te laten zien hoe leuk hij was. Lady White was niet heel erg onder de indruk, ze snuffelde wat rond, proefde aan de brokjes en deed haar eigen ding. Die opdringerige vent, ach ze liet hem maar even zijn gang gaan. Al snel zaten ze samen aan een romantisch ontbijt, beide tevreden met elkaars gezelschap 🙂
 
Sammy en Lady White mogen alleen samen verhuizen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/