• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een vriendinnetje voor Sammy: Lady White

Sammie is enige tijd geleden naar de opvang gekomen wegens allergieen. We hadden hem geprobeerd te koppelen aan een ander beertje, maar Sammy bleek een behoorlijk pittig kereltje te zijn. Met zijn 2,5 jaar konden we hem misschien nog wel laten castreren, maar eigenlijk liever ook niet.
Afgelopen week kregen we een telefoontje. Een mevrouw wilde een zeugje afstaan, omdat haar vriendje overleden was en nu zat ze daar maar een beetje te zitten. Omdat ze geen nieuwe cavia’s meer wilde was ze op zoek naar een fijne plek waar ze heen kon. Het zeugje was gesteriliseerd. Dat was heel fijn, want dat zou wel eens een hele goede oplossing kunnen zijn voor Sammy. Dan kon hij toch bij een vrouwtje zonder dat hij gecastreerd moest worden.
Sammy vond het een goed idee: zo’n dame was wel erg gezellig en hij gooide al zijn charmes in de strijd om te laten zien hoe leuk hij was. Lady White was niet heel erg onder de indruk, ze snuffelde wat rond, proefde aan de brokjes en deed haar eigen ding. Die opdringerige vent, ach ze liet hem maar even zijn gang gaan. Al snel zaten ze samen aan een romantisch ontbijt, beide tevreden met elkaars gezelschap 🙂
 
Sammy en Lady White mogen alleen samen verhuizen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *