• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 9 november 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 7 december 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

  De hele agenda is hier te vinden!

4 verhuisd, 8 erbij

Wat een fijne dag vandaag. Er was heel veel hulp, wat echt heel fijn was en natuurlijk ook erg gezellig! Ik wil iedereen die geholpen heeft met het verzorgen van de cavia’s, het opruimen van de opvang en het verder aanleggen van de elektriciteit dan ook heel erg bedanken!
Er zijn twee stelletjes verhuisd: Jessy met Jamy en Mick met Todd. Daarnaast kregen we 8 nieuwe cavia’s: een duo en zes van dezelfde eigenaar.
Het duo bestaat uit twee jongemannen van nog geen jaar oud: Pluk en Pinto. Ze zijn afgestaan wegens muizenoverlast en komen van buiten. Ze zijn dus geschikt om buiten te huisvesten! Wel zijn ze behoorlijk verlegen, daar gaan we de komende tijd hopelijk wat verbetering in brengen.
De andere zes cavia’s zijn gebracht omdat de kinderen er niet genoeg mee deden en de zorg op de ouders neerkwam. Het is een herenduo en vier dames. Als zij onderling goed samen blijven gaan willen we ze ook samen weer uitplaatsen (de dames he).
 • Dodge en Dallas: een beertje van ongeveer 3 jaar en een beertje van een jaar. Dodge heeft een litteken op zijn oog en is hieraan vermoedelijk blind. Hij heeft hier geen last van, het ziet er alleen niet zo mooi uit.
 • Darah, Daya, Desi en Deedee: dames met een leeftijd van 1 tot 3 jaar, allemaal familie van elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/