• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

4 verhuisd, 8 erbij

Wat een fijne dag vandaag. Er was heel veel hulp, wat echt heel fijn was en natuurlijk ook erg gezellig! Ik wil iedereen die geholpen heeft met het verzorgen van de cavia’s, het opruimen van de opvang en het verder aanleggen van de elektriciteit dan ook heel erg bedanken!
Er zijn twee stelletjes verhuisd: Jessy met Jamy en Mick met Todd. Daarnaast kregen we 8 nieuwe cavia’s: een duo en zes van dezelfde eigenaar.
Het duo bestaat uit twee jongemannen van nog geen jaar oud: Pluk en Pinto. Ze zijn afgestaan wegens muizenoverlast en komen van buiten. Ze zijn dus geschikt om buiten te huisvesten! Wel zijn ze behoorlijk verlegen, daar gaan we de komende tijd hopelijk wat verbetering in brengen.
De andere zes cavia’s zijn gebracht omdat de kinderen er niet genoeg mee deden en de zorg op de ouders neerkwam. Het is een herenduo en vier dames. Als zij onderling goed samen blijven gaan willen we ze ook samen weer uitplaatsen (de dames he).
 • Dodge en Dallas: een beertje van ongeveer 3 jaar en een beertje van een jaar. Dodge heeft een litteken op zijn oog en is hieraan vermoedelijk blind. Hij heeft hier geen last van, het ziet er alleen niet zo mooi uit.
 • Darah, Daya, Desi en Deedee: dames met een leeftijd van 1 tot 3 jaar, allemaal familie van elkaar

Reacties zijn gesloten.