• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Kleine Mini

Dit is Mini. Ze past in de palm van je hand. Dat is ook niet gek, want Mini is nog maar heel jong. Hoe jong weten we niet precies, maar ouder dan een week of vier zal ze niet zijn. Toch heeft ze al veel gezien. Ze is gekocht door iemand op een Belgische dierenmarkt met een ander kleintje in de veronderstelling dat ze zo een ander baasje hadden. Dat viel tegen, dus werden ze naar Konijnenopvang de Konijnenherberg in Moergestel gebracht. De ochtend voor ze zouden komen was het maatje van Mini overleden. Mini zag er niet zo goed uit, maar eten deed ze gelukkig wel. Ze had ook veel teveel tenen aan haar voetjes: maar liefst zes voor en vijf achter.  Meestal duidt dat op inteelt.

Twee dagen later gingen we Mini ophalen. Ze oogde levendig genoeg om niet in levensgevaar te zijn, maar echt gezond was ze ook niet. We wilden zo’n klein prulletje niet helemaal alleen in een kooi zetten. Juist een baby moet tussen de andere cavia’s zijn, daar knappen ze vaak van op en dat houdt ze aan het eten. Daarom ging ze bij de vaste damesgroep van de opvang. En dat vond ze geweldig! Mini drentelde vrolijk tussen de dames door, verkende de tunnels en deed zich tegoed aan het eten. De eerste nacht is Mini goed doorgekomen. We gaan haar de komende tijd goed in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze niets tekort komt!

2 reacties:

 1. Oh wat een schatje. We hebben zelf 2 zeugjes dus ze zou hier welkom zijn. We hebben zaterdag een workshop bij jullie hoop dat ze er dan nog is

Reageren is niet mogelijk

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/