• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

3 dames en 3 heren

Kas, Chiel en Jens
Isa, Lisa en Rhisa

Vandaag kwamen de eerste cavia’s van maart naar de opvang. Het waren er meteen zes: twee trio’s, eentje van mannen en eentje van dames. Ze werden gebracht wegens tijdgebrek. De meeste dieren zijn nog jong en hoewel ze het een beetje spannend vonden om opgepakt te worden, waren ze in hun nieuwe verblijf direct helemaal in hun element. Hoe fijn is dat! 

De dames:

 • Isa: knappe sheltie dame van ongeveer 4 jaar en de moeder van de jongste cavia’s 
 • Lisa: leuke gladharige dame van mei 2018
 • Rhisa: leuke jongedame van augustus 2018. Isa is haar moeder

De heren: 

 • Kas: de papa van Rhisa, Jens en Chiel. Hij is als baby te laat weg gehaald en heeft daar gebruik van gemaakt door Isa te dekken
 • Chiel en Jens: twee leuke broertjes van augustus 2018 

We willen de dames sowieso samen weer uitplaatsen. De heren kunnen momenteel onderling goed met elkaar overweg, maar we willen ze voor de zekerheid nog even goed in de gaten houden voordat we zeker weten of ze ook weer met z’n drieën mogen verhuizen. De twee zoontjes zijn nu namelijk een halfjaar oud en nog niet door hun puberfase heen. Zeker aangezien papa ook nog geen jaar oud is willen we even het zekere voor het onzekere nemen, tenzij er echt een enorm verblijf bij hun nieuwe potentiële baasje voor ze klaar zou staan natuurlijk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/