• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Tony’s en zijn familie

Tony's

Er was eens een lief zeugje dat gekocht was en een fijn huisje kreeg. Dat zeugje heette Fixy. Wat de nieuwe baasjes niet wisten was dat Fixy zwanger was. 28 oktober verraste ze hen met de geboorte van twee knappe kindjes: dochter Fiore en chocoladebruin zoontje Tony’s. Tony’s bleef te lang bij zijn zusje en moeder en dat vond hij best wel leuk. Iets te leuk. 12 maart en 14 maart was het zover: Tony’s kindjes en daarmee ook iets van broertjes/zusjes/neefjes/nichtjes werden geboren. In het totaal zes prachtige knappe kindjes. Ze zien er erg gezond uit en zijn erg levendig. Tony’s krijgt straks een zoontje/broertje/neefje als vriendje. Het andere beertje is gereserveerd. De andere zeugjes zijn ook al vergeven. 

Pixy met haar nestje
Fiore met haar nestje
Flori, Florian, Florence en Flora
Fiona en Fira

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *