• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Tony’s en zijn familie

Tony's

Er was eens een lief zeugje dat gekocht was en een fijn huisje kreeg. Dat zeugje heette Fixy. Wat de nieuwe baasjes niet wisten was dat Fixy zwanger was. 28 oktober verraste ze hen met de geboorte van twee knappe kindjes: dochter Fiore en chocoladebruin zoontje Tony’s. Tony’s bleef te lang bij zijn zusje en moeder en dat vond hij best wel leuk. Iets te leuk. 12 maart en 14 maart was het zover: Tony’s kindjes en daarmee ook iets van broertjes/zusjes/neefjes/nichtjes werden geboren. In het totaal zes prachtige knappe kindjes. Ze zien er erg gezond uit en zijn erg levendig. Tony’s krijgt straks een zoontje/broertje/neefje als vriendje. Het andere beertje is gereserveerd. De andere zeugjes zijn ook al vergeven. 

Pixy met haar nestje
Fiore met haar nestje
Flori, Florian, Florence en Flora
Fiona en Fira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/