• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

7 jonge cavia’s

Wanda, Wowie en Wenda

Zijn ze niet supergrappig om te zien zo met z’n allen? Deze dames en heren waren van een jong stel en toen de relatie voorbij was zat moederlief met de cavia’s te kijken.

Wanda, Wowie en Wenda zijn drie jongedames van een maandje of vier. Ze zijn best wel ondernemend, maar ook wel wat verlegen.We willen ze met z’n drietjes uitplaatsen. 

Walt en Watts zijn ongeveer even oud en best wel een beetje schuw. Maar als je even de andere kant op kijkt zitten ze alweer lekker te eten en hun gangetje te gaan. Watts zit graag op zijn huisje. 

De leeftijd van Whopper en Whoopie is niet helemaal bekend, maar ouder dan een jaar zullen ze niet zijn. Ze zijn minder verlegen en zullen met wat extra aandacht waarschijnlijk best wel makkelijk worden. Maar daar is, net als voor alle cavia’s, wel een portie geduld nodig!

Walt en Watts
Whopper en Whoopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/