• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Pelle en Polle

Wat een lief stel zo he? Pelle en Polle zijn ongeveer 2 jaar oud en gebracht wegens een verhuizing. In het nieuwe huis was te weinig ruimte om ze een fijne en ruime leefomgeving te bieden. Pelle en Polle zijn onderling makkelijk en ze zijn ook niet overdreven bang.
Polle had alleen letterlijk een beetje een “lullig” probleempje: zijn piemeltje hing eruit en was omringd met opgedroogd vuil, waardoor hij niet meer terug naar binnen kon. Na een halfuur weken (dankjewel vrijwilligster die daar even rustig de tijd voor wilde nemen!) in warm water en pulken was alles weer schoon en zat het zaakje weer waar het hoorde. We gaan dit even in de gaten houden, want de kans is natuurlijk aanwezig dat het even duurt voordat alles weer normaal blijft zitten waar het hoort. Maar goed. Verder zijn ze in prima gezondheid en superlief en een hartstikke leuk duo dat binnenkort heel graag naar een gouden mandje wil verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/