• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Zaterdag 5 oktober: BEESTENFEEST! 

  Klik hier voor meer info over deze fantastische dag!

  Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 12 oktober 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 2 november 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

  De hele agenda is hier te vinden!

Pelle en Polle

Wat een lief stel zo he? Pelle en Polle zijn ongeveer 2 jaar oud en gebracht wegens een verhuizing. In het nieuwe huis was te weinig ruimte om ze een fijne en ruime leefomgeving te bieden. Pelle en Polle zijn onderling makkelijk en ze zijn ook niet overdreven bang.
Polle had alleen letterlijk een beetje een “lullig” probleempje: zijn piemeltje hing eruit en was omringd met opgedroogd vuil, waardoor hij niet meer terug naar binnen kon. Na een halfuur weken (dankjewel vrijwilligster die daar even rustig de tijd voor wilde nemen!) in warm water en pulken was alles weer schoon en zat het zaakje weer waar het hoorde. We gaan dit even in de gaten houden, want de kans is natuurlijk aanwezig dat het even duurt voordat alles weer normaal blijft zitten waar het hoort. Maar goed. Verder zijn ze in prima gezondheid en superlief en een hartstikke leuk duo dat binnenkort heel graag naar een gouden mandje wil verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/