• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Pelle en Polle

Wat een lief stel zo he? Pelle en Polle zijn ongeveer 2 jaar oud en gebracht wegens een verhuizing. In het nieuwe huis was te weinig ruimte om ze een fijne en ruime leefomgeving te bieden. Pelle en Polle zijn onderling makkelijk en ze zijn ook niet overdreven bang.
Polle had alleen letterlijk een beetje een “lullig” probleempje: zijn piemeltje hing eruit en was omringd met opgedroogd vuil, waardoor hij niet meer terug naar binnen kon. Na een halfuur weken (dankjewel vrijwilligster die daar even rustig de tijd voor wilde nemen!) in warm water en pulken was alles weer schoon en zat het zaakje weer waar het hoorde. We gaan dit even in de gaten houden, want de kans is natuurlijk aanwezig dat het even duurt voordat alles weer normaal blijft zitten waar het hoort. Maar goed. Verder zijn ze in prima gezondheid en superlief en een hartstikke leuk duo dat binnenkort heel graag naar een gouden mandje wil verhuizen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *