• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Vriendjes voor Bodhi en Olaf!

Bodhi en Pim
Otto en Olaf

Bodhi en Olaf kwamen allebei naar de opvang zonder vriendje. Inmiddels hebben ze allebei een babybeertje als maatje gekregen, want alleen is natuurlijk niks voor een cavia! Hierdoor zijn ze nu beschikbaar gekomen voor adoptie! 

Bodhi is ongeveer 2,5 jaar oud en heeft een heel vriendelijk en open karakter, al is het zeker geen sulletje! Pim is een lekker energiek ventje. 

Olaf is ongeveer 1,5 jaar oud en iets energieker dan Bodhi. Zijn maatje is weer iets rustiger dan Pim. In deze combinatie hopen we dat er wat balans tussen de heren komt wanneer de babybeertjes volwassen zijn, zodat de kans dat het dan gewoon goed blijft gaan tussen de twee zo groot mogelijk is. 

Wil je kennis komen maken met een van deze duo’s? Neem dan even contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/