• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Vriendjes voor Sam, Bram en Joep!

Sam met Kyan

Enige tijd geleden hadden we goed contact met een kleinschalige hobbyfokker die ons graag wilde helpen als we babybeertjes zochten om te koppelen aan volwassen beertjes. Want er worden niet zo vaak kleintjes naar de opvang gebracht, meestal zijn de cavia’s die naar ons komen al volwassen. En voor eenzame volwassen beertjes hebben we juist jonge beertjes als vriendje nodig! Afgelopen week arriveerden er drie schattige, vrolijke, goed gesocialiseerde en gezonde jongemannen in de opvang! 

Hiermee maakten we drie mannen heel gelukkig: Sam, Bram en Joep! Omdat ze nu niet meer alleen zijn, zijn ze in duo’s nu ook beschikbaar voor adoptie. Wil je eens kennis komen maken met ze? Maak dan een afspraak om langs te komen. 

Bram en Liam
Joep en Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/