• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Parel heeft kleine pareltjes gekregen!

Dinsdag 23 juli is Parel eindelijk bevallen van haar maarliefst derde nestje achter elkaar. Omdat dit helemaal niet gezond is voor haar en vooral ook heel erg zwaar hoopten we dat alles goed ging en dat alle kleintjes gezond waren. Gezien de omvang van haar buikje hadden we een stuk of drie kleintjes verwacht. Maar Parel beviel van maarliefst 6 babies! Helaas was één van de kleintjes doodgeboren. De andere vijf waren erg klein met een gewicht van 41 tot 59 gram, maar ze zagen er zeer vitaal en levendig uit. De kleinste heeft wel wat moeite om mee te komen. Omdat dit best wel een groot nest is en om Parel wat te ontlasten zijn we ze aan het bijvoeren. Hopelijk groeien ze allemaal uit tot gezonde witte pluizebollen. 

Het gladharige kleintje is een zeugje (gereserveerd), de andere kleintjes zijn beertjes. We gaan goed voor Parel en haar kindjes zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *