• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Parel heeft kleine pareltjes gekregen!

Dinsdag 23 juli is Parel eindelijk bevallen van haar maarliefst derde nestje achter elkaar. Omdat dit helemaal niet gezond is voor haar en vooral ook heel erg zwaar hoopten we dat alles goed ging en dat alle kleintjes gezond waren. Gezien de omvang van haar buikje hadden we een stuk of drie kleintjes verwacht. Maar Parel beviel van maarliefst 6 babies! Helaas was één van de kleintjes doodgeboren. De andere vijf waren erg klein met een gewicht van 41 tot 59 gram, maar ze zagen er zeer vitaal en levendig uit. De kleinste heeft wel wat moeite om mee te komen. Omdat dit best wel een groot nest is en om Parel wat te ontlasten zijn we ze aan het bijvoeren. Hopelijk groeien ze allemaal uit tot gezonde witte pluizebollen. 

Het gladharige kleintje is een zeugje (gereserveerd), de andere kleintjes zijn beertjes. We gaan goed voor Parel en haar kindjes zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/