• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Daisy met haar familie

mama Daisy
papa Dorian

Deze week kregen we een cavia-gezin binnen van moeder, vader en hun vier kleintjes. En wat zijn ze knap!! Niet alleen dat, ze zijn ook heel leuk van karakter (vooral lekker druk en nieuwsgierig). 

De kleintjes zijn 5 weken oud en alle cavia’s leefden in dezelfde kooi. Mama Daisy blijft daarom in de opvang voorlopig, want zij zal hoogstwaarschijnlijk nog een nestje krijgen. We begrepen van de oude eigenaren dat dit het derde nest achter elkaar wordt. We gaan er alles aan doen om haar zo goed mogelijk te ondersteunen. 

De drie zeugjes zijn al verzekerd van een nieuw baasje tegen de tijd dat zij weg mogen (ook zij blijven nog even omdat ze heeeeeel misschien zwanger zijn). 

Papa Dorian en zoontje Doedel zijn inmiddels gescheiden van het vrouwenvolk en mogen samen naar een nieuw huisje.

We verwachten dus over een week of 5 een nestje van Daisy.

Dalia
Dana
Dasha
Doedel

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/