• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 8 juli 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 8 juli 15.00-16.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 10 juni 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 17 juni 9.15:Kennismakingsuurtje met dieren voor kleintjes

Chunky en Charly

Babycavia Chunky is gekoppeld aan een volwassen kereltje van ongeveer een jaar oud: Charly! Charly kwam bij ons omdat “zij” zoveel ruzie maakte met haar moeder. En met papa kon ze ook al niet overweg. Toen we haar bekeken bleek al snel waarom toen zijn zaakje daar in volle glorie te zien was. Charly is een energieke cavia met een zelfverzekerd en open karakter. Chunky is nog maar 5 weken oud, maar ook al een pittig en energiek ventje. Daarom willen we ze uitplaatsen in een echt ruim caviaverblijf, waar ze voldoende ruimte hebben om hun energie kwijt te kunnen zonder elkaar te irriteren, ook met het ook op de toekomstige puberperikelen van Chunky. 

Reacties zijn gesloten.