• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een drukke eerste helft van augustus

De vakantiedrukte was nog niet voorbij of we zaten alweer vol met nieuwe cavia’s. Met de cavia’s die vandaag gebracht zijn zitten we nu op maarliefst 60 nieuwe dieren. Daar zat een groepje van 8 beertjes bij, een hele groep van 20 jonge cavia’s, twee nestjes, nieuwe vaste bewoonsters van de bejaardenbak voor dames, duo’s, ….. Meer informatie over de nieuwe dieren lees je onder NIEUWTJES.

Het was even flink aanpoten, want de laatste vakantiegangers zijn nog niet naar huis. Ik ben de vrijwilligers en stagiaires dan ook heel dankbaar voor hun hulp en enthousiasme! 

Gelukkig kwamen er niet alleen maar cavia’s bij, er zijn de laatste twee weken ook heel veel cavia’s verhuisd naar mensen die na de vakantie graag cavia’s wilden adopteren. Zo vonden al zo’n 30 dieren ook weer een nieuw baasje, wat geweldig is! 

We hebben de cavia’s heerlijk mogen verwennen met massa’s paprika, bleekselderij, appels, watermeloen, andijvie, witlof en nog veel meer. Daarnaast kregen ze hun dagelijkse portie gedroogde kruiden, hooi en brokjes. Ze mochten onder andere de mix van de maand augustus uitproberen. Heerlijk om ze zo te zien smullen! 

Meer foto’s van de cavia’s vind je op onze facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *