• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
    zaterdag 4 maart 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 4 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Een drukke tijd achter de rug!

Wegens leuke en minder leuke privéomstandigheden is er de afgelopen maand helaas maar weinig nieuws verschenen op de website. Plus twee enorm drukke weken met knuffelbezoeken rondom dierendag maakte dat de prioriteit even niet digitaal lag. De dieren zijn op en top verzorgd in deze tijd en hoewel er ook aardig wat dieren gebracht werden, vonden er ook heel veel een nieuw baasje. We verwachten dat het nu weer wat beter mogelijk is om alles een beetje up-to-date te houden, maar mocht je iets willen weten dan kan je altijd even mailen!

12 oktober

Druk druk weer in de opvang vandaag! 11 cavia’s erbij en gelukkig mochten er ook 11 verhuizen naar een nieuw huisje. Daar hoorden onder andere onze blote Nala bij, Snoepje en haar kindjes en een aantal puberdames. We kregen onder andere dit schattige nestje van twee weken oud. Zijn ze niet geweldig leuk! Meer info volgt deze week. De babies worden via de wachtlijst herplaatst.

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/