• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Loewie, Loekie en Loeka

Dit is Loeka (rechts), een knappe caviaman van ongeveer 1 jaar oud. En naast hem zitten zijn twee grappige zoontjes van ongeveer 3 maanden oud. De reden dat ze zijn afgestaan is niet precies bekend. De heren kunnen tot nu toe goed samen in een ruim verblijf, maar we willen zeker gezien hun leeftijd even goed aankijken of dat wel zo blijft. Blijkt dat ze gaan puberen en dat een van hen teveel onrust veroorzaakt, dan koppelen we de onruststoker aan een ander vriendje. 

Maar voorlopig moeten de drie heren eerst maar eens wennen, want ze vinden alles doodeng. Je zou het niet zeggen, maar het was al een hele kunst waarbij twee man nodig was om heel snel een foto van ze te kunnen maken. In de kooi laten ze zich ook nog niet zien of horen als we in de buurt komen. Wanneer ze een beetje bekomen zijn hopen we dat iemand ze wilt adopteren in een ruim verblijf waar ze verder niets moeten, maar gewoon lekker hun gang kunnen gaan zonder dat er van alles van ze verwacht wordt. Want de kans dat dit stel zich tot hele tamme knuffelcavia’s ontwikkelt is niet zo groot. En dat geeft ook niet!

Reacties zijn gesloten.