• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Loewie, Loekie en Loeka

Dit is Loeka (rechts), een knappe caviaman van ongeveer 1 jaar oud. En naast hem zitten zijn twee grappige zoontjes van ongeveer 3 maanden oud. De reden dat ze zijn afgestaan is niet precies bekend. De heren kunnen tot nu toe goed samen in een ruim verblijf, maar we willen zeker gezien hun leeftijd even goed aankijken of dat wel zo blijft. Blijkt dat ze gaan puberen en dat een van hen teveel onrust veroorzaakt, dan koppelen we de onruststoker aan een ander vriendje. 

Maar voorlopig moeten de drie heren eerst maar eens wennen, want ze vinden alles doodeng. Je zou het niet zeggen, maar het was al een hele kunst waarbij twee man nodig was om heel snel een foto van ze te kunnen maken. In de kooi laten ze zich ook nog niet zien of horen als we in de buurt komen. Wanneer ze een beetje bekomen zijn hopen we dat iemand ze wilt adopteren in een ruim verblijf waar ze verder niets moeten, maar gewoon lekker hun gang kunnen gaan zonder dat er van alles van ze verwacht wordt. Want de kans dat dit stel zich tot hele tamme knuffelcavia’s ontwikkelt is niet zo groot. En dat geeft ook niet!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/