• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Loewie, Loekie en Loeka

Dit is Loeka (rechts), een knappe caviaman van ongeveer 1 jaar oud. En naast hem zitten zijn twee grappige zoontjes van ongeveer 3 maanden oud. De reden dat ze zijn afgestaan is niet precies bekend. De heren kunnen tot nu toe goed samen in een ruim verblijf, maar we willen zeker gezien hun leeftijd even goed aankijken of dat wel zo blijft. Blijkt dat ze gaan puberen en dat een van hen teveel onrust veroorzaakt, dan koppelen we de onruststoker aan een ander vriendje. 

Maar voorlopig moeten de drie heren eerst maar eens wennen, want ze vinden alles doodeng. Je zou het niet zeggen, maar het was al een hele kunst waarbij twee man nodig was om heel snel een foto van ze te kunnen maken. In de kooi laten ze zich ook nog niet zien of horen als we in de buurt komen. Wanneer ze een beetje bekomen zijn hopen we dat iemand ze wilt adopteren in een ruim verblijf waar ze verder niets moeten, maar gewoon lekker hun gang kunnen gaan zonder dat er van alles van ze verwacht wordt. Want de kans dat dit stel zich tot hele tamme knuffelcavia’s ontwikkelt is niet zo groot. En dat geeft ook niet!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/