• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 18 december 14-00-15.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen >> KERSTEDITIE!
  Zondag 19 december 10.30-12.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet

Stripe en Stewie: vriendjes voor Siebe en Sep!

Stripe
Stewie

Wat een prachtige en schattige kleine mannekes, of niet! Stripe en Stewie zijn geboren omdat een dierenwinkel hun vader als vrouwtje verkocht had en zo kreeg hun moeder geen vriendinnetje maar een vriendje. 

Wij waren heel blij met deze jongemannen, want nu hebben Siebe en Sep een vriendje. En dat maakt dat ze beschikbaar komen voor adoptie als duo! 

Siebe is een hele gezellige witte cavia die naar ons gebracht werd en gecastreerd zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij is erg gezellig aanwezig en niet overdreven druk. Kleine Stripe is juist erg druk en ondernemend, vandaar dat we hem bij Siebe gezet hebben. Siebe is ongeveer 2,5 jaar oud.

Sep is een beetje verlegen maar niet overdreven bang en is gebracht omdat zijn maatje overleden was. Hij is ongeveer 1,5 jaar oud. Aangezien Stewie een wat rustiger en stabiel klein kereltje is leek ons dat een prima match voor Sep. 

Stewie en Siebe
Stewie en Sep

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/