• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Stripe en Stewie: vriendjes voor Siebe en Sep!

Stripe
Stewie

Wat een prachtige en schattige kleine mannekes, of niet! Stripe en Stewie zijn geboren omdat een dierenwinkel hun vader als vrouwtje verkocht had en zo kreeg hun moeder geen vriendinnetje maar een vriendje. 

Wij waren heel blij met deze jongemannen, want nu hebben Siebe en Sep een vriendje. En dat maakt dat ze beschikbaar komen voor adoptie als duo! 

Siebe is een hele gezellige witte cavia die naar ons gebracht werd en gecastreerd zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij is erg gezellig aanwezig en niet overdreven druk. Kleine Stripe is juist erg druk en ondernemend, vandaar dat we hem bij Siebe gezet hebben. Siebe is ongeveer 2,5 jaar oud.

Sep is een beetje verlegen maar niet overdreven bang en is gebracht omdat zijn maatje overleden was. Hij is ongeveer 1,5 jaar oud. Aangezien Stewie een wat rustiger en stabiel klein kereltje is leek ons dat een prima match voor Sep. 

Stewie en Siebe
Stewie en Sep

Reacties zijn gesloten.