• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Stripe en Stewie: vriendjes voor Siebe en Sep!

Stripe
Stewie

Wat een prachtige en schattige kleine mannekes, of niet! Stripe en Stewie zijn geboren omdat een dierenwinkel hun vader als vrouwtje verkocht had en zo kreeg hun moeder geen vriendinnetje maar een vriendje. 

Wij waren heel blij met deze jongemannen, want nu hebben Siebe en Sep een vriendje. En dat maakt dat ze beschikbaar komen voor adoptie als duo! 

Siebe is een hele gezellige witte cavia die naar ons gebracht werd en gecastreerd zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij is erg gezellig aanwezig en niet overdreven druk. Kleine Stripe is juist erg druk en ondernemend, vandaar dat we hem bij Siebe gezet hebben. Siebe is ongeveer 2,5 jaar oud.

Sep is een beetje verlegen maar niet overdreven bang en is gebracht omdat zijn maatje overleden was. Hij is ongeveer 1,5 jaar oud. Aangezien Stewie een wat rustiger en stabiel klein kereltje is leek ons dat een prima match voor Sep. 

Stewie en Siebe
Stewie en Sep

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/