• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Stripe en Stewie: vriendjes voor Siebe en Sep!

Stripe
Stewie

Wat een prachtige en schattige kleine mannekes, of niet! Stripe en Stewie zijn geboren omdat een dierenwinkel hun vader als vrouwtje verkocht had en zo kreeg hun moeder geen vriendinnetje maar een vriendje. 

Wij waren heel blij met deze jongemannen, want nu hebben Siebe en Sep een vriendje. En dat maakt dat ze beschikbaar komen voor adoptie als duo! 

Siebe is een hele gezellige witte cavia die naar ons gebracht werd en gecastreerd zou zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. Hij is erg gezellig aanwezig en niet overdreven druk. Kleine Stripe is juist erg druk en ondernemend, vandaar dat we hem bij Siebe gezet hebben. Siebe is ongeveer 2,5 jaar oud.

Sep is een beetje verlegen maar niet overdreven bang en is gebracht omdat zijn maatje overleden was. Hij is ongeveer 1,5 jaar oud. Aangezien Stewie een wat rustiger en stabiel klein kereltje is leek ons dat een prima match voor Sep. 

Stewie en Siebe
Stewie en Sep

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/