• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Feline

Feline is een grappig meisje van ongeveer 3,5 jaar oud dat gebracht is omdat haar maatje overleden was. Omdat haar baasjes geen nieuwe cavia’s meer wilden maar haar ook niet weg wilden laten kwijnen hebben ze haar naar de opvang gebracht. Ze komt enige jaren geleden bij ons vandaan, we zijn dan ook blij dat ze weer bij ons terug is. Feline heeft nogal wat te vertellen tegen vreemde cavia’s en heeft even moeten wennen in de groep waar we haar in hadden gezet, maar nu gaat het prima. We denken dat ze het best past bij een gecastreerd beertje of bij een rustig maar zelfverzekerd zeugje. Heb je een geschikte kandidaat voor Feline? Mail dan even om een date te regelen!

Reacties zijn gesloten.