• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
    Zaterdag 2 juli 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    Zaterdag 2 juli 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Feline

Feline is een grappig meisje van ongeveer 3,5 jaar oud dat gebracht is omdat haar maatje overleden was. Omdat haar baasjes geen nieuwe cavia’s meer wilden maar haar ook niet weg wilden laten kwijnen hebben ze haar naar de opvang gebracht. Ze komt enige jaren geleden bij ons vandaan, we zijn dan ook blij dat ze weer bij ons terug is. Feline heeft nogal wat te vertellen tegen vreemde cavia’s en heeft even moeten wennen in de groep waar we haar in hadden gezet, maar nu gaat het prima. We denken dat ze het best past bij een gecastreerd beertje of bij een rustig maar zelfverzekerd zeugje. Heb je een geschikte kandidaat voor Feline? Mail dan even om een date te regelen!

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/