• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Een berichtje van Stef!

Stef is nu een paar weken bij ons en hij geniet volop. Hij is erg relaxed en heel erg lief. En hij kan het erg goed vinden met zijn maatje Djister (die nu ongeveer 9 weken oud is). Ze volgen elkaar overal en er is nog geen onvertogen woord tussen ze gevallen. Samen zitten ze in een hok binnen van 2 m x 0,60 m. Djister maakt af en toe wilde sprongen en rent rondjes, terwijl Stef dan rustig toekijkt. Hij doet niet mee. Maar Stef vindt alles prima. Hij zit ook graag op schoot, is dol op Andijvie en lust sinds kort ook eindelijk paprika (waar Djister superdol op is)

We zijn erg blij met Stef. De kinderen willen hem nooit meer laten gaan! Hij heeft een goed thuis nu, na zijn avonturen in het park en de tijdelijke opvang bij jullie. Dank je wel voor Stef. Je had zijn karakter erg goed omschreven.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/