• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • — 23 december CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 16 december 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 16 december 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -KERST-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Een berichtje van Stef!

Stef is nu een paar weken bij ons en hij geniet volop. Hij is erg relaxed en heel erg lief. En hij kan het erg goed vinden met zijn maatje Djister (die nu ongeveer 9 weken oud is). Ze volgen elkaar overal en er is nog geen onvertogen woord tussen ze gevallen. Samen zitten ze in een hok binnen van 2 m x 0,60 m. Djister maakt af en toe wilde sprongen en rent rondjes, terwijl Stef dan rustig toekijkt. Hij doet niet mee. Maar Stef vindt alles prima. Hij zit ook graag op schoot, is dol op Andijvie en lust sinds kort ook eindelijk paprika (waar Djister superdol op is)

We zijn erg blij met Stef. De kinderen willen hem nooit meer laten gaan! Hij heeft een goed thuis nu, na zijn avonturen in het park en de tijdelijke opvang bij jullie. Dank je wel voor Stef. Je had zijn karakter erg goed omschreven.

Reacties zijn gesloten.