• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Langhaar-Alert! 12 langharige cavia’s erbij!

Afgelopen week was het een ware invasie van langharige cavia’s in de opvang: we kregen een stel van vier broertjes en acht cavia’s. 

4 broertjes

De vier heren werden gebracht wegens gebrek aan interesse van de kinderen. Ze zijn ongeveer 1,5 tot 2 jaar oud en wonen in duo’s (en zo zijn ze ook te adopteren). Het zijn erg gezellige jongens, ook niet overdreven bang. Wel zijn ze niet allemaal heldhaftig wanneer ze een schaar zien, wat niet heel handig is als langharige cavia. Mag ik jullie voorstellen aan: Tjico en Tjep, en Tipo en Tippy! 

8 knappe coronetjes

En dan kregen we ook nog een groepje van 8 coronet-cavia’s. Wegens tijdgebrek wilde ze stoppen met het houden van cavia’s. Het zijn drie dames en vijf heren. Op Charming na zijn de cavia’s vrij makkelijk in de omgang. Hoewel ze er op de foto’s misschien kortharig uitzien, zijn het toch echt langharige cavia’s 😉 ze moeten dus maandelijks even bijgeknipt worden. 

 • De oudste van het stel is Caia. Zij is ongeveer 4 jaar oud en helemaal rood en niet al te moeilijk in de omgang. Omdat ze ook nog gezond oogt zou het fijn zijn om haar te koppelen aan een eenzaam zeugje, zodat ze nog een paar jaar gezelschap van elkaar kunnen hebben.
 • Caith is een dame van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze heeft twee nestjes gehad met Charming. Bij haar hoort haar dochter Caillie, geboren in juni 2019. Zij mogen samen verhuizen. 
 • Charly en Charles zijn broertjes van Caillie en dus ook geboren in juni 2019. Ze mogen samen verhuizen. Momenteel leven ze met succes nog met Chazz en Chaze in een ruim verblijf, als ze met vieren naar een erg grote ren mogen verhuizen kunnen ze ook met vieren verhuizen.
 • Chazz en Chaze zijn en jaar eerder geboren in juni 2018. Deze twee heren mogen dus samen verhuizen. 
 • Charming is een kereltje van bijna 2 jaar oud. Hij is de vader van Caillie, Charley, Charlez, Chazz en Chaze. Omdat hij wat dun en wat minder gezond oogt houden we hem voorlopig nog even in de opvang. Als hij opgeknapt is hopen we en vriendje voor hem te vinden.
Caia
Caith en Caillie
Charles en Charley
Chazz en Chaze
Charming

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/