• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Een geweldig begin van 2020: Caviaplein bij Paul pakt uit op RTL4!

Het nieuwe jaar begon dit jaar met een fantastische verrassing. Het vrijwilligersteam had niet alleen plaatsen geregeld voor de opnames van de oudejaarseditie van Paul pakt uit op RTL4, zij hadden ook nog een prachtige wens ingezonden: een nieuwe caviaflat! 

Het bijwonen van de uitzending was één groot feest en dat we ook nog op tv een schitterende op maat gemaakte flat cadeau kregen was helemaal geweldig. Vier verdiepingen hoog, lekker breed, iedere verdieping heeft nog een penthouse en alle verdiepingen kunnen ook nog eens met elkaar verbonden worden. Wat een luxe!

Vrijwilligers en RTL4: BEDANKT!!

De volgende ochtend al werd de flat al bezorgd per koerier en was hij klaar voor gebruik. We hebben hem op een mooie en zichtbare plek gezet, zodat de cavia’s die erin wonen goed tot hun recht te laten komen. En dat is zeker gelukt! 

Er mochten 9 heren in trekken:

 • Lucky en Max: twee vaste bewoners die bij ons wonen wegens hun gevoelige huid en vacht. Omdat het na een lange herstelperiode mede door onze kruidenmixen en de hulp van dierhomeopaat Martine Krouwel nu redelijk stabiel is willen we niet het risico lopen dat het door verhuisstress weer minder zou gaan.
 • Chip en Chap: twee lieve en hele makkelijke mannen op leeftijd die nog op zoek zijn naar een nieuw huisje.
 • Loekie, Loeka en Loewie: vader met twee zoons die goed samen kunnen en dus bij uitzondering met z’n drietjes wonen.
 • Jopke en Joplin: twee grappige broertjes die met 6 andere beertjes uit een volière naar ons toe gekomen zijn en naar een geduldig baasje mogen verhuizen. 

Kijk ze eens genieten!!

Reacties zijn gesloten.