• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Een geweldig begin van 2020: Caviaplein bij Paul pakt uit op RTL4!

Het nieuwe jaar begon dit jaar met een fantastische verrassing. Het vrijwilligersteam had niet alleen plaatsen geregeld voor de opnames van de oudejaarseditie van Paul pakt uit op RTL4, zij hadden ook nog een prachtige wens ingezonden: een nieuwe caviaflat! 

Het bijwonen van de uitzending was één groot feest en dat we ook nog op tv een schitterende op maat gemaakte flat cadeau kregen was helemaal geweldig. Vier verdiepingen hoog, lekker breed, iedere verdieping heeft nog een penthouse en alle verdiepingen kunnen ook nog eens met elkaar verbonden worden. Wat een luxe!

Vrijwilligers en RTL4: BEDANKT!!

De volgende ochtend al werd de flat al bezorgd per koerier en was hij klaar voor gebruik. We hebben hem op een mooie en zichtbare plek gezet, zodat de cavia’s die erin wonen goed tot hun recht te laten komen. En dat is zeker gelukt! 

Er mochten 9 heren in trekken:

 • Lucky en Max: twee vaste bewoners die bij ons wonen wegens hun gevoelige huid en vacht. Omdat het na een lange herstelperiode mede door onze kruidenmixen en de hulp van dierhomeopaat Martine Krouwel nu redelijk stabiel is willen we niet het risico lopen dat het door verhuisstress weer minder zou gaan.
 • Chip en Chap: twee lieve en hele makkelijke mannen op leeftijd die nog op zoek zijn naar een nieuw huisje.
 • Loekie, Loeka en Loewie: vader met twee zoons die goed samen kunnen en dus bij uitzondering met z’n drietjes wonen.
 • Jopke en Joplin: twee grappige broertjes die met 6 andere beertjes uit een volière naar ons toe gekomen zijn en naar een geduldig baasje mogen verhuizen. 

Kijk ze eens genieten!!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/