• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Femmi, Fenne, Fabi en Feebi

Fenne en Femmi

Deze vier meiden kwamen naar de opvang wegens tijdgebrek. Fenne en Femmi zijn dochter en moeder. Moeder Femmi is al bijna 6 jaar oud en haar dochter 5,5 jaar. De andere twee dames zijn een stuk jonger, namelijk bijna een jaar. 

Femmi en Fenne hadden veel geluk: ongeveer een uur na aankomst kwam er iemand kijken die op zoek was naar gezelschap voor een ouder zeugje en zij mochten meteen weer mee verhuizen. Heel fijn, want dan hebben ze maar één keer verhuisstress!

Feebi en Fabi zaten niet bij elkaar gehuisvest, maar wonen nu wel in hetzelfde groepje. Ze mogen dus los van elkaar verhuizen naar een eenzaam zeugje (als het klikt met de karakters) of een gecastreerd beertje.

Feebi
Fabi

Reacties zijn gesloten.