• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Femmi, Fenne, Fabi en Feebi

Fenne en Femmi

Deze vier meiden kwamen naar de opvang wegens tijdgebrek. Fenne en Femmi zijn dochter en moeder. Moeder Femmi is al bijna 6 jaar oud en haar dochter 5,5 jaar. De andere twee dames zijn een stuk jonger, namelijk bijna een jaar. 

Femmi en Fenne hadden veel geluk: ongeveer een uur na aankomst kwam er iemand kijken die op zoek was naar gezelschap voor een ouder zeugje en zij mochten meteen weer mee verhuizen. Heel fijn, want dan hebben ze maar één keer verhuisstress!

Feebi en Fabi zaten niet bij elkaar gehuisvest, maar wonen nu wel in hetzelfde groepje. Ze mogen dus los van elkaar verhuizen naar een eenzaam zeugje (als het klikt met de karakters) of een gecastreerd beertje.

Feebi
Fabi

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/