• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Femmi, Fenne, Fabi en Feebi

Fenne en Femmi

Deze vier meiden kwamen naar de opvang wegens tijdgebrek. Fenne en Femmi zijn dochter en moeder. Moeder Femmi is al bijna 6 jaar oud en haar dochter 5,5 jaar. De andere twee dames zijn een stuk jonger, namelijk bijna een jaar. 

Femmi en Fenne hadden veel geluk: ongeveer een uur na aankomst kwam er iemand kijken die op zoek was naar gezelschap voor een ouder zeugje en zij mochten meteen weer mee verhuizen. Heel fijn, want dan hebben ze maar één keer verhuisstress!

Feebi en Fabi zaten niet bij elkaar gehuisvest, maar wonen nu wel in hetzelfde groepje. Ze mogen dus los van elkaar verhuizen naar een eenzaam zeugje (als het klikt met de karakters) of een gecastreerd beertje.

Feebi
Fabi

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/