• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Joris (en inmiddels babyvriendje)

Joris is een jaar geleden via een konijnenopvang naar ons gekomen. Hij werd vrij snel gekoppeld aan een ander volwassen beertje en heeft toen een heel fijn en gezellig jaar gehad met een soortgenootje. Helaas ging zijn maatje dood en inmiddels wilden zijn oude baasjes geen nieuwe cavia’s meer. Om te voorkomen dat Joris de rest van zijn leven in eenzaamheid door zou brengen hebben ze in zijn belang de beslissing genomen om hem terug te brengen. Gelukkig voor Joris waren er diezelfde dag ook babybeertjes gebracht, waarvan we er eentje bij hem hebben gezet. Dat vond hij maar wat leuk! 

Joris mag dus samen met zijn kleine maatje Jojo verhuizen. Jojo is geboren op 4 december 2019, hoe oud Joris is is niet bekend.

Jojo, het nieuwe vriendje van Joris

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/