• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Een moeder en drie babies

Deze vier cavia’s zijn naar ons toe gekomen wegens gezondheidsproblemen van hun eigenaar. 

Coby is een lief meisje van 6 tot 8 maanden oud en de moeder van Cheeta en Cheddar. Voor de zekerheid willen we haar nog een paar weken in de opvang houden, zodat we zeker weten dat ze niet zwanger is en zodat ze even lekker bij kan komen na het grootbrengen van haar nestje. 

Cheeta en Cheddar zijn twee temperamentvolle typetjes van ongeveer 5 weken oud. Ze zijn behoorlijk ondernemend, druk en pittig, en daarom willen we ze nog even in de opvang houden om te kijken of we ze samen of los van elkaar gaan herplaatsen. Hoe dan ook, ze hebben extra veel ruimte nodig om al die energie lekker kwijt te kunnen om happy te blijven!

Kleine Chuck blijft nog even in de opvang, omdat hij met slechts 150 gram nog veel te klein om zonder moeder te kunnen (en Coby is niet zijn moeder). Daarnaast is hij herstellende van een schimmelinfectie. We hebben hem zolang bij Charming gezet, een rustig wat ouder beertje dat heel blij is met zijn gezelschap.

Cheeta en Cheddar
Chuck

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/