• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Een moeder en drie babies

Deze vier cavia’s zijn naar ons toe gekomen wegens gezondheidsproblemen van hun eigenaar. 

Coby is een lief meisje van 6 tot 8 maanden oud en de moeder van Cheeta en Cheddar. Voor de zekerheid willen we haar nog een paar weken in de opvang houden, zodat we zeker weten dat ze niet zwanger is en zodat ze even lekker bij kan komen na het grootbrengen van haar nestje. 

Cheeta en Cheddar zijn twee temperamentvolle typetjes van ongeveer 5 weken oud. Ze zijn behoorlijk ondernemend, druk en pittig, en daarom willen we ze nog even in de opvang houden om te kijken of we ze samen of los van elkaar gaan herplaatsen. Hoe dan ook, ze hebben extra veel ruimte nodig om al die energie lekker kwijt te kunnen om happy te blijven!

Kleine Chuck blijft nog even in de opvang, omdat hij met slechts 150 gram nog veel te klein om zonder moeder te kunnen (en Coby is niet zijn moeder). Daarnaast is hij herstellende van een schimmelinfectie. We hebben hem zolang bij Charming gezet, een rustig wat ouder beertje dat heel blij is met zijn gezelschap.

Cheeta en Cheddar
Chuck

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/