• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een moeder en drie babies

Deze vier cavia’s zijn naar ons toe gekomen wegens gezondheidsproblemen van hun eigenaar. 

Coby is een lief meisje van 6 tot 8 maanden oud en de moeder van Cheeta en Cheddar. Voor de zekerheid willen we haar nog een paar weken in de opvang houden, zodat we zeker weten dat ze niet zwanger is en zodat ze even lekker bij kan komen na het grootbrengen van haar nestje. 

Cheeta en Cheddar zijn twee temperamentvolle typetjes van ongeveer 5 weken oud. Ze zijn behoorlijk ondernemend, druk en pittig, en daarom willen we ze nog even in de opvang houden om te kijken of we ze samen of los van elkaar gaan herplaatsen. Hoe dan ook, ze hebben extra veel ruimte nodig om al die energie lekker kwijt te kunnen om happy te blijven!

Kleine Chuck blijft nog even in de opvang, omdat hij met slechts 150 gram nog veel te klein om zonder moeder te kunnen (en Coby is niet zijn moeder). Daarnaast is hij herstellende van een schimmelinfectie. We hebben hem zolang bij Charming gezet, een rustig wat ouder beertje dat heel blij is met zijn gezelschap.

Cheeta en Cheddar
Chuck

Reacties zijn gesloten.